Anmeldelse

Mobning - også elevrådets ansvar

2. reviderede udgave

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I denne reviderede udgave er den vissengrønne forside afløst af et friskt layout, der må appellere langt bedre til målgruppen: elevrødder i 5. til 10. klasse og deres lærere. Indholdsmæssigt er der ikke foretaget mange ændringer ud over et par sproglige opstramninger og en lille tilføjelse til et afsnit.

På mange måder er hæftet et godt arbejdsredskab for elevråd og skoler, der vil tage fat på det svære område at forebygge mobning med elevrådet som omdrejningspunkt. Her er praksisnære trin for trin-forslag lige til at gå til med ideer til, hvordan man kan opstille samværsregler i klasserne, og hvordan elevrådet kan strukturere sit arbejde.

Oplagt til brug på kurser for elevråd og kontaktlærere og til at give elevråd mere end sund mad og rene toiletter at tænke på.