Uskolet

Smart digital læringsplatform samler frustration, tidsspilde og meningsløshed ét sted

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I en nyligt revideret salgstekst for en læringsplatform står at læse:

»Læringsplatformen er skolens digitale bindeled mellem elever, forældre og stressede lærere. Platformen er bygget op omkring hverdagen og understøtter dermed en inspirerende bred vifte af frustrationer. Den giver mulighed for at få overblik over alt det, du simpelthen ikke har tid til eller kan se en mening med - og evaluere det!

Som planlægningsredskab tager platformen sig god tid til at opstille tegn på manglende vilkår for ordentligt kollegialt samarbejde og gør det hurtigt og effektivt at gå på kompromis med såvel metodefrihed som sund fornuft. Den tilbyder et moderne og dynamisk format, der synliggør progressionen i den enkelte lærers professionelle nedtur. Læringsplatformen kan forlades fra såvel stationær som bærbar enhed«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.