Inger Lindholm

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var en sørgelig dag den 14. marts på Rønbjerg Skole, da vi fik at vide, at Inger Lindholm var død. Selv om vi vidste, at hun i en årrække havde kæmpet mod sin sygdom.

Inger Lindholm blev ansat ved Rønbjerg Skole i 1970, hvor hun med stor arbejdsomhed og varme blev krumtap i skolens dejlige musikliv.

Inger bosatte sig i Rønbjerg, hvor hun med energi, interesse og dygtighed skabte musik og glæde.

Vi kendte Inger som en kollega, der brændte for børnene, hun lagde stort engagement og energi i sin undervisning, der var præget af stor fornyelse.

Hos børnene var hun afholdt, altid var de sikre på, at hun ville noget spændende med dem. De vidste, at hun stolede på, at de kunne klare store opgaver.

Ingers tillidshverv er altid blevet løst med stor omhu og loyalitet. Hendes overblik og organisatoriske evner betvivlede ingen. Hun var blandt andet skolens dygtige skemalægger.

Inger var meget hjælpsom, ingen gik forgæves her. Trods sygdom kom hun på skolen og gjorde sin indsats, optaget af sine projekter og sin musik.

Egen elendighed og smerte talte hun ikke om, men altid om det, hun brændte for.

Både her og i byen vil vi mangle Inger til at sætte gang i glade aktiviteter.

Vi mindes vores gode kollega, og vores store medfølelse går til Erling, Anne og Poul, der alt for tidligt mistede ægtefælle og mor.

Personalet på Rønbjerg Skole

Poul Erik Skyggebjerg