Skønne Sydindien med Folkeskolen

Kolonihistorie, skolebesøg, sejlads i husbåd ved Indiens Venedig – Kerala Backwaters – og tre dages badeferie – med dansk rejseleder, 11 dage.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne rejse viser dig de bedste sider af Sydindiens charmerende delstat Kerala. Kochi - byen, hvor Vasco da Gama døde - emmer af portugisisk kolonihistorie, og denne hyggelige by danner rammen om vores første par dage i Indien. Vi skal blandt andet på byvandring i den gamle bydel og stifte bekendtskab med det lokale skolesystem; og så skal vi overvære en forestilling med den særlige kathakalidans, som er særegen for Kerala. Dernæst følger to overnatninger i tebyen Munnar, hvor programmet blandt andet står på besøg i nationalparken Eravikulam og sejltur på Mattupetty-søen. Om bord på en husbåd skal vi også udforske Keralas såkaldte backwaters, et kæmpe vådområde med laguner, søer og småfjorde, som ikke uden grund kaldes Indiens Venedig.

Rejsen afsluttes med tre dage i kystbyen Kovalam, hvor de lokale specialiteter er afslapning, ayurveda og alt godt fra havet.

Afrejse 11. februar 2014. 10.998 kroner.

Prisen inkluderer:

• Dansk rejseleder.

• Fly København-Kochi og Trivandrum-
København med Emirates.

• Udflugter, jævnfør program.

• Otte nætter på gode hoteller i delt dobbelt-
værelse.

• En nat på trestjernet husbåd i delt dobbeltkahyt.

• Helpension dag 1-6 og morgenmad dagligt i Kovalam.