Reservér plads til dine elever på kunstfestivalen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vor Frue Plads i København vil hen over sommeren forvandle sig til en festivalplads for kreative børn og unge. Arrangørerne af den såkaldte SamVærk-festival vil rulle et græstæppe ud over pladsen, rejse træer og opsætte kunstværker i alle afarter. Til denne kunstens oase håber man at kunne tiltrække hundreder, måske tusindvis af kreative børn i alderen 6-18 år, når festivalen åbner den 31. august og fortsætter til den 7. september 2012. Det er netværket Copenhagen Kids og Nordea-fonden, der står bag SamVærk-festivalen, hvor alle skoler og institutioner inviteres til at deltage. Der vil være workshopper, optræden, musik og happenings alle dage.

Følg festivalen på copenhagenkids.dk/samvaerk. Tilmelding til workshopper hos projektleder Lise Lunderskov, copenhagenkids@gmail.com

Powered by Labrador CMS