Debat

Vigtigt med kontakt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommentar til læserbrev 'Er Sigma årtusindesikret' af Ole Frank, Lyngby (Folkeskolen nummer 9).

Det er vigtigt for Forlag Malling Beck at være i kontakt med sine kunder og at efterleve forventningerne til et højt fagligt-pædagogisk niveau. Derfor tager vi Ole Franks kritik alvorligt.

Statistik indgår ikke i traditionelt omfang i revisionen af Sigma for 8. og 9. Det er forfatterens valg og kan selvfølgelig diskuteres. Forlaget mener her at være i overensstemmelse med læseplan og udvikling i skolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Perspektivtegning indgår heller ikke. Det er til gengæld et valg, vi har fundet var forkert blandt andet efter dialog med flere lærere, og derfor har vi løst problemet ved at lave en kopimappe. Også denne løsning kan diskuteres, men forlaget mener, at det er en både forsvarlig og rimelig løsning.

Lars Tindholdt

forlagsdirektør, Malling Beck

Powered by Labrador CMS