Forældremødet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ny videofilm skal give inspiration til samarbejdet mellem forældre og skole, specielt når det er skolens undervisning, der er temaet. Filmen bliver udgivet af Undervisningsministeriet, Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening som et led i F2000. Filmen følger to autentiske forløb, hvor lærere og forældre diskuterer arbejdet i skolen. Filmen interesserer sig for mulighederne for at inddrage forældrene i spørgsmål omkring undervisningens indhold. Sammen med filmen kommer der et inspirationshæfte. Det byder blandt andet på ideer til at bruge videofilmen på forældremøder og forslag til udvikling af skole-hjem-samarbejdet på flere områder.

Materialet kan bestilles hos F2000-sekretariatet på telefon: 3392 5345 eller 3392 5758, fax 3392 5302 og e-mail: info@F2000.dk