Dialog om niveaudeling

Skolemesse, DGI-huset, Værkmestergade, Aarhus, 9. og 10. april

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Niveaudeling - årtiers fyord i den danske skoledebat. Ordet er ugleset, men praksis sniger sig alligevel ind via holddeling. Nogle mener, at det er den eneste vej frem for både fagligt stærke og fagligt svage elever. Andre forsvarer enhedsskolen. Det er stadig langt den bedste skoleform, der både kan løfte fagligt svage og udfordre fagligt stærke elever. Lyt til synspunkterne og deltag i debatten.

Fagbladet Folkeskolen inviterer alle interesserede til at komme forbi og blive klogere, mens de nyder en lækker tapas. Dialogen finder sted 9. april klokken 13 »Ved Stoppestedet« i Centralværkstedet i Aarhus.

På årets Skolemesse har fagbladet Folkeskolen en stand. Kom og hils på os og hør meget mere om de faglige netværk og Folkeskolens anmeldelser af læremidler til fagene.

Powered by Labrador CMS