For fortsat samarbejde

Jeg vil arbejde for lederne i Danmarks Lærerforening

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Brita Collaitz, 46 år. Cand.pæd.psych. Ansat som afdelingsleder ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning afdeling Øst, Aalborg. Jeg er medlem af bestyrelsen i Pædagogiske Psykologers Forening (tidligere Skolepsykologernes Landsforening), suppleant i Dansk Psykologforenings faglige selskab for ledende psykologer og medlem af Samrådet af specialpædagogiske foreninger.

Min interesse for at stille op til valget til Danmarks Lærerforenings kongres er begrundet i en interesse for fortsat at arbejde for ledernes interesser inden for Danmarks Lærerforening.

Med den faglige baggrund i Pædagogiske Psykologers Forening ønsker jeg at deltage i drøftelser af såvel faglig som arbejdsmæssig karakter - også i forbindelse med ledernes overgang til nye lønformer. At deltage i og medvirke til opbygningen af kollegiale ledernetværk.

At indgå aktivt i arbejdet med etablering af relevante kursus- og efteruddannelsestilbud.

Brita Collaitz

afdelingsleder, Aalborg