'Der er ingen, der går fri af prisstigningerne, men det er meget forskelligt, hvordan de enkelte efterskoler rammes', siger formand for Efterskoleforeningen Torben Vind Rasmussen.
"Der er ingen, der går fri af prisstigningerne, men det er meget forskelligt, hvordan de enkelte efterskoler rammes", siger formand for Efterskoleforeningen Torben Vind Rasmussen.

Efterskoleelever skal vænne sig til færre bade

Publiceret

Ændringer i kosten, færre bade og aflysning af rejser er blandt de tiltag, som mange efterskoler skrider til for at holde prisen på et efterskoleophold nede.

Det fortalte formand for Efterskoleforeningen Torben Vind Rasmussen søndag, da der var åbent hus på efterskoler landet over.

"Der er ingen, der går fri af prisstigningerne, men det er meget forskelligt, hvordan de enkelte efterskoler rammes. Nogle har solcellepaneler og jordvarme, men generelt vil energi fylde mere på budgetterne end tidligere".

Efterskolerne er selvejende og fastsætter selv prisen på et ophold. Der er ifølge formanden bred enighed om at holde prisstigningerne på ophold på under fire procent.

Powered by Labrador CMS