Lærerforeningen henter ny chef hos socialrådgiverne

Det bliver Magne Vilshammer, 42, nuværende sekretariatschef i Dansk Socialrådgiverforening, der efterfølger Bo Holmsgaard som chef for Danmarks Lærerforenings sekretariat.

Publiceret Senest opdateret
Magne Vilshammer bliver chef for Danmarks Lærerforenings sekretariat fra 12. september.
Magne Vilshammer bliver chef for Danmarks Lærerforenings sekretariat fra 12. september.

Magne Vilshammer tiltræder som ny sekretariatschef i Danmarks Lærerforening den 12. september.

Den 42-årige er uddannet inden for socialvidenskab og ledelse og kommer fra en tilsvarende stilling i Dansk Socialrådgiverforening, hvor han arbejdet siden 2014, de seneste fire år som sekretariatschef.

Jobbet som sekretariatschef, det vil sige chef for de 159 ansatte i sekretariatet på Vandkunsten i København, blev slået op i maj.

Modsat mange andre organisationer vælger Lærerforeningen stadig betegnelsen sekretariatschef for stillingen i stedet for direktør.

”Jeg ved godt, at mange organisationer vælger at bruge ordet ’direktør’. Men det sender også et signal om, at man bliver en del af en direktion. Måske synes nogle, at det er en finere titel, men jeg synes faktisk, det er meget attraktivt job, vi tilbyder”, sagde DLF-formand Gordon Ørskov Madsen dengang til folkeskolen.dk.

For et år siden indførte Lærerforeningen en ny rolle i sekretariatet, en politisk chef. Den nuværende politiske chef, Jesper Støier, har været konstitueret sekretariatschef, siden Bo Holmsgaard stoppede 1. april.

Powered by Labrador CMS