Tina Sakura og Signe Kjær, som i år modtog henholdsvi Kulturministeriets forfatterpris og illustratorpris for bogen
Tina Sakura og Signe Kjær, som i år modtog henholdsvi Kulturministeriets forfatterpris og illustratorpris for bogen "Bjørnen" er blandt de spændende mennesker man kan søge om at få besøg af.

Skal dine elever have en forfatter eller illustrator på besøg i år?

Nu er det muligt at søge Kunstfondens puljer om støtte til forfattermøder eller levende litteraturmøder. Ansøgningsfristen er 1. september.

Publiceret

Hvorfor er der nogle dansklærere, der får mulighed for at inspirere deres elever med spændende besøg af kendte børnebogsforfattere eller illustratorer? Det kan være, fordi de er hurtige til at søge, når Statens Kunstfond åbner for de to puljer Forfattermøder og Levende Litteraturmøder. Her kan man nemlig søge om at få dækket honoreret til forfatterne, og det er lige nu og frem til 1. september kl 14.

Der er lavet lidt om på ansøgningsprocedurerne, så det kan betale sig at læse hele teksten på Kunstfondens hjemmeside, før man ansøger, hvis man har gjort det tidligere.

I kataloget 'Levende litteraturmøder for børn', kan man søge inspiration til, hvem man kan få på besøg inddelt efter indskoling, mellemtrin og udskoling. Vejledning til ansøgning hos puljen for Levende Litteraturmøder findes her, og til forfatterforsøg findes den her.

Powered by Labrador CMS