Anmeldelse

Pony & Co. - I vild galop / Pony & Co. - Lises forvandling

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Man skal være vild med heste og ridning for helt at leve sig ind i universet i serien "Pony & Co.". I disse to bøger er der tilmed mere hest end i seriens to første. Men mange piger er vitterlig vilde med heste, så publikum skal nok være der. Selvfølgelig er der også plads til andet i livet for de tre 13-årige hovedpersoner, men heste er nu det bedste.

Lise skejer ud sammen med nye venner og er lige ved at komme galt af sted i bogen "Lises forvandling". Hun vender dog - næsten bogstaveligt - tilbage i folden. I "I vild galop" er der fokus på jeg-fortælleren Pony og hendes kæreste Jonathan. Pony kan ikke rigtig finde ud af at være naturlig og afslappet, når hun er sammen med Jonathan, og slet ikke finde på noget at sige. Samtidig bliver hun også tiltrukket af ridekammeraten Oliver, men finder ud af, at hun nok er for ung til kærester - i hvert fald foreløbigt. Hun holder sig til hestene.

Til fornøjelig selvlæsning for de hesteinteresserede piger på 11-14 år.

Powered by Labrador CMS