Eva Borchorst Mejnertz

Profilbillede af Eva Borchorst Mejnertz

Politiker og lektor i samfundsfag, engelsk og innovation

Aarhus Katedralskole og Aarhus kommune

Som forkvinde for Børn og Unge-udvalget i Aarhus kommune optager folkeskolen mig meget. Samtidig er jeg selv forælder og har både børn i daginstitution og grundskole med det blik det også giver på skolen. Igennem en del år har jeg skrevet blogs på Gymnasieskolen, hvor jeg også tidligere har været tilknyttet som tillidsrepræsentant bl.a. under forhandlingerne til OK13. I denne blog håber jeg at få en god og konstruktiv dialog med jer derude i praksis. For mig er det helt afgørende at tage udgangspunkt i virkeligheden og arbejde med løsninger, der gør en forskel for børnene og for jer der har dedikeret så stor en del af jeres liv til at gøre en forskel for dem.

0   9

Kroppen buler og pandemien kradser

Hvad gør det, at cowboybukserne strammer, når man alligevel har pyjamas og joggingbukser på? En forståelig tanke på mange teenagerværelser i det ganske land. Men deller og buler er alligevel en tanke værd. Og selvværdet styrker de ikke.

9   24

Administrative fællesskaber i Aarhus var en fejlprioritering

Lad os nu sige det som det er. I Aarhus måtte vi spare og i mangel på bedre, valgte vi at spare ved at oprette administrative fællesskaber på tværs af skolerne. Det var en fejl.