lisbeth reinholdt

Profilbillede af lisbeth reinholdt

Lærer

Vindinge skole

0   8

Billedkunst i en coronatid - fordele og ulemper

Det er nemt at få øje på ulemperne ved billedkunstundervisningen i disse coronatider, men kan der også være fordele? Ja, hvis du spørger mig, så er der også et par fordele, jeg slet ikke havde regnet med.

1   9

Billedkunst - planlagt eller spontan?

Undervisning skal som udgangspunkt være planlagt for hele skoleåret, men hvad hvis der dukker noget rigtig spændende op i løbet af året? Skal jeg så holde mig til planen, eller er det helt fint at komme på afveje?

0   3

Omvendt julekalender - billedkunst for den gode sag

Kan man erstatte nissevenner, pakkekalendre og fremstilling af julegaver til far og mor med indsamling til og fokus på børn, der har det rigtig svært, og stadig bevare julehyggen og begejstringen hos eleverne i indskolingen i december?

1   18

Klasseledelse i billedkunst - Mine strukturer og vaner

Som ugens gæst i et fag som billedkunst, kan det være en udfordring at undgå en masse larm og uro, som fjerner fokus fra det faglige. Jeg har gennem årene udviklet min egen ”stil”, som jeg bruger til alle mine billedkunsthold. Jeg har lånt hist og pist hos andre kloge hoveder og gjort det til mit eget. Det virker rigtig godt for mig, og måske er der andre, der kan bruge lidt af det og tilføje det til det, I allerede gør i forvejen. 😊

2   14

Nyt eller yt? Sådan genbruger jeg i billedkunst

Sommetider må jeg stille mig selv spørgsmålet, om jeg er småtosset dimsesamler eller trendy lærer med udpræget genbrugsgen?