Rasmus Holme Nielsen

Profilbillede af Rasmus Holme Nielsen

Forperson

Lærerstuderendes Landskreds

0   9

Åbent brev til årets vinterdimittender

I bliver færdiguddannede i en helt særlig tid. I skal vide, at vi har husket jer. I skal vide, at vi stadig husker jer. Vi forstår jer og vi kæmper for jer!

0   9

Et minuts stilhed for Samuel Paty

I forbindelse med årsmødet i Lærerstuderendes Landskreds d. 7. november vil vi lærerstuderende holde ét minuts stilhed for den franske lærer Samuel Paty, som blev myrdet efter at have undervist i ytringsfriheden og grænserne for denne med brug af Muhamedtegningerne. Det hverken kan eller skal accepteres. Det er politiske motiveret mord på en lærer. Det skal fordømmes.

2   27

Kære uddannelsesledere: Tag den rigtige beslutning om eksaminerne

Vi kæmper i Lærerstuderendes Landskreds for en hurtig og positiv afklaring ift. afholdelse af eksaminerne på læreruddannelsen. Vi har drøftet sagen med censorerne på læreruddannelsen og har på den baggrund udsendt nedenstående mail i går fredag sammen med censorformand på læreruddannelsen Hans Krab Koed til alle uddannelsesledere på alle professionshøjskolerne. I mailen opfordrer vi uddannelseslederne til at gøre brug af ministeriets nye rammer og gøre alle eksaminer på læreruddannelsen fysiske fra d. 8. juni.

0   49

Jeg vil være lærer – ikke effektiv læringsrobot

Vi skal i højere grad uddanne til den skole vi drømmer om, i stedet for den skole vi har i dag. Det kræver, at vi uddanner lærere i stedet for effektive, omstillingsparate og robuste læringsrobotter. For børnenes, professionens og folkeskolens skyld.

0   12

LL’s analyse: Et vigtigt opgør med den kulsorte uddannelsespolitik

I nat fremlagde Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten deres fælles forståelse “Retfærdig retning for Danmark”. En fælles forståelse, som giver os et opgør med den kulsorte uddannelsespolitik. Og tak for det!

0   14

Ungdommen har sejret ad helvede til!

Ungdommen og uddannelse har været højt på valgkampens dagsorden. Vi presset politikerne. Vi har fået løfter. Vi har sejret ad helvede til!

1   26

Fremtidens superlærere er folkeskolens råstof

Vi lærerstuderende er fremtidens superlærere. Det er os, der er med til at definere og udvikle lærerprofessionen. For vi ved, hvad der virker på læreruddannelsen. Vi ved, hvad der skaber fremtidens superlærere.