stine nedelkovski

Profilbillede af stine nedelkovski

UU-vejleder

UU KBH

Stine Nedelkovski er uddannet folkeskolelærer og UU vejleder siden 2007. Vejleder i 10. klasse på kommunale skoler og erhvervsskoler, og er projektleder for UU Københavns rollemodelkorps. Diplomuddannelse i erhvervs- og karrierevejledning.

0   18

Hvad bliver der mon af de ikke-uddannelsesparate?

Hvert år i 10 klasse er der elever der bliver vurderet ikke-uddannelsesparate ved den endelig parathedsvurdering - og det er ikke en let vurdering, hverken at afgive eller at tage imod. Denne blog handler om en af disse unge, som jeg af mere eller mindre tilfældige årsager stadig kender her 5 år efter denne vurdering - og jeg priser mig lykkelig for, at jeg kender hende stadigvæk, for hun har lært mig meget - om at være en god vejleder, men også om at uddannelsesvalg tager tid - og at vores vejledning, på trods af vurderingerne, kan gavne de unge på sigt.

1   10

Fake it till you make it…

For nogle elever er drømmen om at komme ind på en gymnasial uddannelse så brændende, at skolelivet i 10. klasse kommer til at handle mere om at fremvise en perfekt overflade som skoleelev, end om at undersøge, overveje, tvivle og lære.