Carsten Skovgård Andersen

Profilbillede af Carsten Skovgård Andersen

lærer

Bellahøj Skole

Jeg er lærer i Stjernekammeret på Bellahøj Skole. Der tager jeg klasser med på animerede rejser rundt i Solsystemet. Jeg underviser i fysik/kemi og matematik

2   6

Online-Kursus i Geodata for lærere i udskolingen og mellemtrinnet

Elever kan havde stor glæde af at bruge geodata i deres fællesfaglige undersøgelser.

0   2

Et spændende nyt redskab til undersøgelser i fælles faglige undervisningsforløb i grundskolen

Det forlanges, at eleverne skal lave undersøgelser til deres problemstilling. Her kan manglede udstyr sætte en grænse for elevernes muligheder for at gøre spændende og fagligt gode undersøgelser. EO-browseren er et godt undersøgelsesinstrument, som er tilgængelig for alle, og som ikke koster noget for skolen. Det er anvendeligt til undersøgelser i alle naturfagene, og det har potentiale til at engagere eleverne i at udforske af vores planet. Enhver kan arbejde selvstændigt med EO-browseren, og man kan fortsætte sine undersøgelser, når man er kommet hjem fra skole.

0   6

EO browseren - et instrument til at undersøge Jorden

Sådan kan du downloade satellitfotos af fx brandene i Amazonas ved hjælp af EO-browseren.

0   2

En anmeldelse af bogen: Vort strålingsmiljø

Her er en bog, der forklarer radioaktivitet og ioniserende stråling i et enkelt og let forståeligt sprog. Bogen er skrevet til undervisning i grundskolen og gymnasiet.

0   3

Kursus i Geodata

EO-browseren er et imponerende hjælpemiddel til at undersøge Jorden. Underviserne kan bruge det til at give eleverne nye redskaber til undersøgelse i de fælles faglige fokusområder.

0   2

Intet projekt er færdigt, før det er formidlet

Jeg vil gerne rejse en debat om, hvordan vi kan gøre skole bedre.