Dorthe B Clausen

Profilbillede af Dorthe B Clausen

Børnehaveklasseleder

Vestfjendsskolen

0   86

Det er som at starte på nyt job

Jubiiii så er vi kommet i gang - to dage i børnehaveklassen med alle de nye restriktioner og skærpede forholdsregler - holde afstand - vaske hænder - undervise ude..... det har alt sammen været rigtig godt, men for Søren da, jeg er jo træt som et helt alderdomshjem.

1   31

Så skal vi snart tilbage til skolen...

Helt formelt, så er der jo egentlig ikke tale om “skole”. Skolen starter ja.... men hvordan bliver det? En ting er sikkert, det bliver en meget anderledes skole.

0   3

#detblivergodtigen

Pludselig fik regnbuen endnu en betydning.

1   3

Genkendelighed for børnehaveklasseeleverne

"Hjemmeskole for børnehaveklasse" har vi ALDRIG prøvet før - vi skal passe på ikke at gøre opgaven alt for kompliceret for de små elever. Det er rigtig vigtigt, at de kan følge med i alle de tilbud der popper op.

0   2

“Skolestart” for jeg ved snart ikke hvilken gang... 😇

Hver gang, har det været med forventningerne om at jeg kan være med til, at give et barn tryghed og en tro på, at dét at starte i skole er rart og sjovt - og noget “jeg” faktisk godt kan!

0   3

🚶🏼‍♂️🚶🏻‍♀️Walk and talk 🚶🏻‍♀️🚶🏼‍♂️

Kan en gåtur godt være undervisning? Hvis jeg umiddelbart spørger børnehaveklassebørnene vil de nok sige nej, men efter vores 5 ugers skridttælling, tror jeg nok de gerne vil have gåturen fast på skoleskemaet.

0   7

🤩 Nyt blad 🤩

Jubbiii der var gevinst i postkassen. Nu nærmer skoleåret sin start, og vi skal jo så småt i gang igen. Det kan næsten ikke gøres bedre end lidt fagligt input fra “Skolestart”. Man skal jo starte stille og roligt op igen.

1   6

Det er helt utrolig, hvad de lærer i Børnehaveklassen

Vi har jo nok alle ambitioner om at give eleverne relevant, spændende og inspirerende undervisning, når eleverne starter i skole.

0   5

Det er da egentlig ret fantastisk at vi når i ”mål”.

200 skoledage - Tiden går derud af, dagligdagens udfordringer bliver hurtig til hverdag. Jeg bliver stadig lige overrasket over, at skoleåret pludselig er slut og at det nye hold, bogstaveligtalt allerede står og ”venter i garderoben”.

0   2

Leg til børnehaveklassebørn.

Når eleverne leger, træner de kroppen fysisk, øver sproget og lærer at klare sig i det sociale fællesskab.

0   14

Legen i Børnehaveklassen

Husker vi at skabe plads til den frie leg i Børnehaveklassen?

0   9

Nye børn og forældre på vej ind i Børnehaveklassen

Vi skal hjælpe hinanden med at vende den kedelige udvikling!!