Jakob Spange

Profilbillede af Jakob Spange

Passioneret forandringsagent

www.demogos.com

www.tillidsvejen.dk er en bevægelse som vil have tillid på dagsordene for FN Verdensmål og vores børns skyld. Lyt her mens du læser: https://youtu.be/gHoDCh7csqQ Dem og os eller findes der noget tredje? Hvad er det tredje? Det har jeg undersøgt siden 2015 Vi søger dialog og gensidig forståelse blandt mennesker hele vejen fra Klitmøller til København. Som tidligere lærer mener jeg folkeskolen har en vigtig opgave de kommende år. Derfor går vi www.tillidsvejen.dk Jeg er digter, musiker og psykoterapeut ved www.teamtalk.dk Du kan finde en masse medieopmærksomhed på www.demogos.com. Se under "presse" Vi har taget nogle meget konkrete tiltag: Vi afholder Tillidsbar lokalt hos dig, hvis du ønsker en fest uden test? Her kommer spændende mennesker på på besøg til interview. Vi spiser, danser med musik uden logik. Et moderne forsamlingshus, som dengang Grundtvig levede. Vi er hverken politisk eller religiøs bevægelse, men søger forandring i samfundet, som vi synes er præget af en alt for høj grad af stress. Vi går også Tillidsvejen - en dansk Camino fra Klitmøller til København hver sommer. Vandringen er en langsom refleksion om hvordan vi i højere grad kan mødes i et tredje modus (VI) og løse evt. uenigheder.

0   2

Folket har stemt, men hvad med tilliden?

Stress er en landeplage, men vi skal ikke klage. Mindre målstyring og mere tillid på skemaet. En reform, som de fleste nu har erkendt var en fejl skal nu gentænkes og det kan kun gå for langsomt.

0   3

Vil folkeskolen være med til at skabe Tillidsvejen fra Klitmøller til København for vores børns skyld?

En opfording om, at vi skal genskabe den demokratiske samtale. Vi har glemt at tale med hinanden. Kunne en "Tillidens vandrings dag for en god sag" være en mulighed? Tillidsvejen har været gennemført fra Viborg til Aarhus de sidste tre år og nu er det på tide at udvide, så hele Danmark får fornøjelsen.

0   5

Hvor er tilliden blevet af?

Det bekymrer os meget denne udvikling vi er vidne til for tiden. Er det aftalt spil igen eller formår vi denne gang at holde fast i den danske model?