Kim Hartzner

Profilbillede af Kim Hartzner

Generalsekretær

Mission Øst

Kim Hartzner er læge og generalsekretær for hjælpeorganisationen Mission Øst. Han grundlagde Mission Øst sammen med sin far René Hartzner i 1991 - kort efter Berlinmurens fald og Sovjetunionens sammenbrud. Organisationen arbejder nu i ni lande ud fra kontorer i København, Berlin og Bruxelles. Mission Øst er medlem af Integral Alliance, der har 20 medlemsorganisationer og tilsammen arbejder i 80 lande og gennem 650 lokale ngo’er.

0   3

Alle har ret til skolegang!

Alle børn har ret til at gå i skole – også selv om de har et handicap. Det er ikke en selvfølge i Armenien. Men nu har 82 skoler i Tavush-provinsen lært at inkludere børn med handicap. En af dem er Lusine, som går i 4. klasse, selv om hun er næsten blind.

0   5

Handicap kan ikke klares med en sprøjte!

I Tadsjikistan blev børn med handicap før behandlet med medicin. I dag sender lægen dem til genoptræning. Det er et resultat af dansk hjælpeindsats.

0   3

Når børns skole og hverdag er bombet sønder og sammen

Børn glæder sig som regel til at komme i skole. Men i Irak må børn flygte og går derfor rundt med en knude i maven. Seks børnecentre hjælper tusindvis af børn med at hele og komme på fode igen, så de kan genoptage deres skolegang, når freden forhåbentlig snart indfinder sig.