Mathias Bach

Profilbillede af Mathias Bach

Forhenværende formand for De Danske Folkeskoleelever

Jeg hedder Mathias Bach. I oktober 2016 startede jeg foreningen De Danske Folkeskoleelever, som i 2018 blev opløst. Jeg skriver på Folkeskolen omkring elevernes stigende mangel på trivsel med udgangspunkt i skolereformen.

38   89

Danske Skoleelevers formand var privatskoleelev

Halvdelen af Danske Skoleelevers hovedbestyrelse var privatskoleelever. Der skal nogle kort på bordet - vi skal gøre op med den politiske kultur hvor folk kan få uforhindret taletid på områder, de i realiteten ikke har noget kendskab til.

2   5

Er der plads til borgerlige lærere i folkeskolen?

Jeg synes det er tid til en lidt anden debat; nemlig, hvorvidt der er plads til lærere, der ikke nødvendigvis deler den samme politiske holdning som så mange andre i lærerværelset.

0   30

Min oplevelse med Danske Skoleelever

I juni tog jeg afsked med De Danske Folkeskoleelever, som jeg har kæmpet for i to år - og nu er det som om at noget stadig siger mig, at min tid i Folkeskolen ikke er ovre. Også selvom jeg nu går i 2.g.

2   25

De Danske Folkeskoleelever lukker og slukker

De Danske Folkeskoleelever har været et opråb til den danske stat om at de danske folkeskoleelever ikke føler sig repræsenterede af de allerede eksisterende elevforeninger, der ikke repræsenterer folkeskoleeleverne, men derimod repræsenterer ministerielle initiativer.

0   55

Guide: Sådan ødelægger du en folkeskole

Gennem de sidste fem år er folkeskolen blevet destrueret af tiltag, der har sat en stopper for folkeskoleelevernes motivation til at gå i skole. Derfor har jeg lavet et indlæg med fem råd til, hvordan du en dag kan ødelægge folkeskolen yderligere, hvis det er i din interesse.

4   34

Jeg var den elev der kastede med genstande efter læreren

Alt for mange springer til de letforståelige løsninger, når det kommer til den stigende vold mod lærere i folkeskolen - men volden mod lærerne er noget meget mere komplekst, der kun kan løses med økonomiske midler.

0   6

Her står eleverne i arbejdstidsforhandlingerne

Eleverne har et klart budskab til de indflydelsesrige i arbejdstidsforhandlingerne - I år skal man ikke ligefrem forvente høje karaktergennemsnit ved folkeskolens afgangsprøve. Og det er jeres egen skyld. Eleverne har ingen tillid til systemet.

0   16

Kære elever - forbered jer på velfortjent ferie

Et lidt satirisk men sørgerligt indlæg: Der er efterhånden mange folkeskoleelever, der har efterspurgt mere fritid og ferie i folkeskolen. Det kommer der nok snart meget af. Nyd det.

0   9

Inklusion: Man gjorde et barn fortræd

Inklusionsprojektet i folkeskolen er en skjult besparelse, som for det første ødelægger et barns tillid til systemet, men også ødelægger inklusionsbørnenes skolegang og opvækst gennem folkeskolen. Nedenstående er et anonymt inklusionsbarns perspektiv på sit eget forløb som inkusionsbarn.

0   23

Her er beviset på Danske Skoleelevers reformpromovering

Beviset på Danske Skoleelevers manipulation. Desuden fremlæggelse af DSEs generalforsamlings referat. Skrevet af formand for De Danske Folkeskoleelever, Mathias Bach

0   3

Byrådspolitikerne er uvidende overfor deres manglende evner

Byrådsaldersgennemsnittet ligger på 50 år, hvilket har en betydning for repræsentationen af de unge. Uanset hvilken vinkel politikerne kigger på folkeskolen fra, så vil disse mennesker ikke forstå betydningen for de unges skolegang. De unge skal hjælpes ind i gamet.

3   38

Stop de positive fortællinger om folkeskolen

Anni Matthiesen (V) skriver i Altinget, at folkeskolens brugere skal stoppe med at fortælle negative fortællinger om folkeskolen. Hvad laver hun på Venstres ordførerliste?

0   10

Jeg gider ikke tale folkeskolen op, Danske Skoleelever

Svar til Danske Skoleelevers formand, Jakob Bonde Nielsen, der morgenen den 14. september, deltog i TV2 News. Skrevet af Mathias Bach

0   18

Farvel folkeskole

Et digt om en normal skoledag i folkeskolen forløber for de fleste elever, der oplever målstyret undervisning.

0   6

Ikke fordøm regeringen fordi, at din kommune svigter

Et indlæg omkring kommunernes forvaltning af penge til folkeskoleområdet, skrevet af De Danske Folkeskoleelevers formand, Mathias Bach Frederiksen

0   6

Der skal sættes mere fokus på statsejede organisationers indflydelse på samfundet

Flere og flere gange ser vi at organisationer skaber et forkert indtryk hos forældrene, så den nye folkeskolereform bliver set som guld og grønne skove - men er det demokratisk? Er det borger-lighed?

0   13

Politikerne er selvoptagede og har krævermentalitet

Jeg har valgt at lave et indlæg, hvor jeg skærer hele skolereformen ud i pap, for hvilke problemer er det egentlig vi står over for? Spørg eleverne og lærerne - ikke politikerne. De ved ikke noget.

89   55

Den statsejede elevorganisation, Danske Skoleelever

De Danske Folkeskoleelever har i weekenden deltaget på Danske Skoleelevers generalforsamling, hvor vi havde sendt 3 resolutionsforslag ind, hvor det ene af dem blev forkastet - er Danske Skoleelever statsejet?

1   45

Tilbage til virkeligheden!

Den 24/2 var Socialdemokratiets undervisningsordfører Annette Lind i medierne for at kommentere på elevers, læreres og forældres klager om folkeskolen - back to the future! Skrevet af formanden for elevernes organisation, De Danske Folkeskoleelever, Mathias Bach

1   26

Elever og lærere burde strejke - NU!

Efter som politikerne tydeligvis ikke gider at lytte til borgerne, så må vi elever og lærere vel tage sagen i egen hånd, og bruge andre metoder. Skrevet af formand for elevernes organisation De Danske Folkeskoleelever, Mathias Bach Frederiksen