Nanna Feld

Profilbillede af Nanna Feld

Owner Konsulentvirksomhed

Resiliens

Passioneret og ambitiøs kvinde, der ønsker det bedste for os alle i samfundet Danmark og europa uanset køn, alder og hudfarve. Tror på at ALLE kan noget, nogle gange skal man blot grave lidt mere og pudse op, før man ser guldet stråle. Barn af lærerfamilie med mange skønne mennesker. Kontaktforælder gennem 10 år i skolen samt bestyrelsesmedlem i Dagplejen, børnehave og spejderne mm. Frivillig alle mulige steder....

0   1

Børn i trivsel lærer bedst

For fem år siden, var der nærmest ingen der kendte Dåstrup, i dag ved de fleste, at det var den skole, der fik prisen som Danmarks bedste folkeskole i 2016. Ikke blot prisen for hidtil højeste gennemsnit (for 9.b. var det 10,1) men også førsteplads for trivsel, vidensdeling samt laveste sygefravær på landsplan. Vil du vide hvordan rejsen var dertil?

0   231

Dåstrup got a dream!

Hverdagens Helte er vores allesammens folkeskolelærere, de fortjener en hyldest! Uden fantastisk engagerede lærere og et stærkt forældre samarbejde samt engagerede og læringsparate børn, var 9b på Dåstrup skole ikke nået de imponerende resultater som Danmarks dygtigste folkeskoleklasse.