Lars Søltoft Buur Holmboe

Profilbillede af Lars Søltoft Buur Holmboe

Lærer

Mølholm Skole, Vejle

Lærer Linjefag i historie, samfundsfag, dansk og musik. Tidl. kandidat til hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening Medlem af Lærerkommissionen Kredsstyrelsesmedlem, Vejle Lærerkreds Tillidsrepræsentant, Mølholm Skole Arbejdet med DLF's folkeskoleideal Debattør

5   188

Jeg er træt, og det er du nok også

Det er januar, og vi er mange, som sulter efter at blive set og hørt, når vi sidder alene derhjemme og prøver at holde skole inde i en fire år gammel, kommunalt udleveret Dell computer, som lugter en smule brændt. Eller er det bare mig?

5   50

Aldrig mere OK-krav uden medlemmerne

Danmarks Lærerforening kan, i vores optik, ikke leve med, at medlemsdemokratiet bliver henvist til bagsædet igen uanset, hvilke grunde der så end måtte være til det.

0   39

Vejle anbefaler Morten

I Vejle Lærerkreds har modne overvejelser ført til en enstemmig anbefaling af Morten Refskov som ny formand for Danmarks Lærerforening

0   20

Tal ordentligt om fattige børn, DR!

Man kan simpelthen ikke være bekendt at italesætte det på denne måde! Det er en hån overfor de fattige børn, der faktisk er derude.

1   27

Villys skole er kommet på hitlisten

... som en dårligt timet og noget malplaceret julegave fra en fjern, men rig onkel i Amerika.

0   0

Arbejdstidsaftalen kommer først

Lars Holmboe, Vejle Lærerkreds > kreds 113

0   4

Happy Hovedstyrelsesvalg - derfor skal du stemme på mig

Det kan godt være, jeg har været til kommissionsmøde i København i dag, men i morgen har jeg Igen først fri kl. 17 fra Mølholm Skole ligesom resten af mine kolleger.

0   21

Det allervigtigste? - Vi ved jo godt, hvad det er!

De seneste 16 måneder har jeg læst, tænkt, skrevet, blødt, svedt, og ligget søvnløs over lærernes arbejdstid. Det har jeg gjort sammen med de dygtige folk i Lærerkommissionen.

0   4

Ja, de nationale test skal på værksted … eller til skrot

I mit tilfælde faldt valget på at gøre - ingenting. Ikke noget som helst. Jeg fortsatte med at undervise Maria, som jeg hele tiden havde gjort. I dag går hun i 3.g, og det ender såmænd nok med en fin hue på hendes hoved til sommer.”

0   18

Nu snakker de resultatløn igen…

”Sig mig, hvad tror I, jeg gør hver eneste dag?” kan man næsten høre disse værdifulde offentligt ansatte sige.

0   1

Det er op til os at sikre velfærdssamfundet

Hvis velfærdssamfundet skal sikres, så er det op til fagbevægelsen at påtage sig det ansvar

0   320

Taberfabrikken - Nu osse for de voksne

"...en kollega, som brænder for sine fag, for sine elever og som har bagagen i orden. En kollega, som jeg er stolt over at arbejde sammen med, men som desværre er en taber! Lige der på gulvet i kantinen så jeg denne person som en taber!"

0   92

Flere mursten, for pokker!

Det har hængt tungt i luften det seneste årti. Bøjet i neon, omend lettere ramponeret med tiden. Mantraet ”Verdens Bedste Folkeskole”.