Lars Holmboe

Profilbillede af Lars Holmboe

Lærer

Mølholm Skole, Vejle

Sentimental kyniker. Tidløs nostalgiker. Både for og imod. Nationalistisk Supereuropæer. Middelmådig andenstemme-sanger. Overfladisk som skovsøer. Villig og skrøbelig. 95% fordi jeg skal - 5% fordi jeg har lyst. Slave to the grind. Overbetalt tjener, underbetalt skolelærer. Frisindet værdikonservativ. Eksil-esbjergenser. Over halvvejen gennem livet iflg. Danmarks Statistik. Ser yngre ud, føler mig ældre. Har set for meget og oplevet for lidt. Har alt, men vil ha' mer'. Vild med Talking Heads og Van Halen. Ekstremistisk ufanatisk. God mod børn og dyr. Smiler mest. Elsker min mor. Married with children og nyder det. McBacon i bilen og på skrump. Helt klart for biblioteker. Idealistisk pragmatiker. Tror.

0   1

Det er op til os at sikre velfærdssamfundet

Hvis velfærdssamfundet skal sikres, så er det op til fagbevægelsen at påtage sig det ansvar

0   320

Taberfabrikken - Nu osse for de voksne

"...en kollega, som brænder for sine fag, for sine elever og som har bagagen i orden. En kollega, som jeg er stolt over at arbejde sammen med, men som desværre er en taber! Lige der på gulvet i kantinen så jeg denne person som en taber!"

0   92

Flere mursten, for pokker!

Det har hængt tungt i luften det seneste årti. Bøjet i neon, omend lettere ramponeret med tiden. Mantraet ”Verdens Bedste Folkeskole”.