Sebastian Bjerril

Profilbillede af Sebastian Bjerril

Journalist

Fagbladet Folkskolen

Jeg er journalist på Fagbladet Folkeskolen og har en kandidat i Journalistik og Socialvidenskab. Jeg skriver især om skolepolitik, og så er jeg ansvarlig for folkeskolen.dks faglige netværk for tysk- og fransk, engelsk og lærerstuderende. Jeg kan altid kontaktes på bje@folkeskolen.dk eller 3369627.

4   44

100 dage uden gaver til folkeskolen

Efter lidt mere end 100 dage står folkeskolen endnu tilbage uden en eneste håndgribelig gave fra sin nye minister. Alligevel er det lykkedes børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) at vinde mange læreres hjerte.

1   24

Analyse: Riisager sendte selv skoleforhandlingerne til finansministeren

Hvordan gik det til, at regeringen indgik en aftale om skolereformen, der lå så langt fra dens eget forslag, og hvilken betydning fik det, at forhandlingerne blev rykket over i Finansministeriet? Læs, hvad der skete i forhandlingslokalerne undervejs i det fem måneder lange forløb.

17   19

2018 kan blive et skæbneår for de nationale test

Analyse: De nationale test er nok en gang et hedt samtale-emne på Christiansborg. Forskerne har afgivet deres ændringsforslag. Spørgsmålet er nu, hvor seriøst politikerne mener det denne gang.

0   447

Se undervisningsordførernes svar i folkeskolen.dk's kandidatprøve

Seks ud af de nuværende ni undervisningsordførere prioriterede folkeskolen, da de svarede på folkeskolen.dk's kandidatprøve. Her kan du læse, hvad ordførerne skrev om folkeskolen inden valget.