Karna Larsen

Profilbillede af Karna Larsen

Lærer

1   29

Giv modstanden mod at blive trampet på din stemme

Samtidig med at der bliver delt milliarder ud for at holde dele af det private erhvervsliv lukket holdes de nødvendige milliarder tilbage fra den offentlige sektor.

0   27

Du kan nå at stemme NEJ endnu - også selvom du måske har stemt JA

Siden afstemningen startede er skeletterne væltet ud af skabene, og har langtfra givet det indtryk, som aftalen skulle, da den blev præsenteret 11.8. på det væltede pressemøde. Aftalen blev fremlagt i en tone, som uden nogle former for konkrete eksempler, skulle give lærerne troen på, at der var udsigt til forandring og forbedring. Man skal nu ikke længere betragtes som halen der logrer efter hunden, men være med på råd når politikerne tager deres beslutninger, og de input, der kommer fra gulvet er vigtige, faktisk uundværlige, hvis man vil gøre det rigtigt.

4   36

Hvad er forberedelse og hvad er ikke forberedelse ifølge den nye aftaletekst?

Når man læser aftaleteksten så er der er ikke nogen præcisering af hvad forberedelse er. Men der er en præcisering af hvad det IKKE er.

2   32

Ny stem-nej-folder klar til print

Nu er der gået nogle dage siden offentliggørelsen af forhandlings-resultatet mellem LC og KL. Og det fulde billede af realiteterne for lærerne ved en accept med et ja begynder at tegne sig. Det viser sig nemlig, at aftalen ikke er en arbejdstidsaftale men en hørings- og samarbejdsaftale, og det er ikke det samme!

4   84

Arbejdsbyrden vs. arbejdstiden

Hvordan forholder aftalen sig til det?

3   16

Hvad foregår der?

Er dette KL og regerings motivation for at indgå en arbejdstidsaftale med lærerne?

3   33

Debatten skal ud på lærerværelserne

Det er dig der skal bringe den derud

0   43

Hvorfor arbejdstidsaftalen er en sprængfarlig pakke som vi skal afvise med et NEJ.

Hvordan aftalen som den foreligger kan gøre det værre end det er nu