Kristian Toft

Profilbillede af Kristian Toft

Skoleleder

Mølleskolen Ry

Jeg er skoleleder på Mølleskolen i Ry. Brænder for at videreudvikle vores traditionsbundne folkeskole. Kompleksiteten er høj netop nu, hvor samfundet befinder sig et pænt stykke vej inde i overgangen fra industri- til produktion og vidensamfund. Derfor er forandring og uforudsigelighed et grundvilkår, jeg som leder er trænet i at håndtere. Jeg har i mit lederskab stort fokus på relationer, netværksdannelse, kommunikation, samskabende processer og partnerskaber, hvilket sammen med en visionær strategiudvikling sætter dagsordenen for skoleudviklingen på Mølleskolen

0   39

Min læringsrevolution startede i 2006

Sir Ken Robinson døde den 21. august i en alder af 70 år. Han er i min optik en af de største helte uddannelsesverdenen har set.

0   47

En af de største og vigtigste dage i mit folkeskoleliv!

Vi mærkede historiens vingesus over Mølleskolen i dag. Jeg tøver ikke med at sige, at i dag var en af de største og vigtigste dage i hele mit folkeskoleliv. Vi havde besøg af The Freedom Singers og de var omdrejningspunktet ved en fællessamling for Mølleskolens 1000 børn

12   15

Den åbne skole – helt bogstaveligt!

Er det muligt at åbne skolens værksteder op for byens borgere? På Mølleskolen i Ry vil vi afprøve den ide ved at vi sammen med Ry-borgerne vil skabe et uderum for det uorganiserede fællesskab om kreativitet og læring.

0   11

Folkeskolen kan lære af Nephews Musikstarter

I efterårsferien har unge mennesker indtaget 11 skoler over hele landet for sammen at spille musik. Det er bandet Nephew, der har taget initiativ til konceptet Musikstarter. Udskolingen i folkeskolen kan lære noget af efterårsferiens musikcamps.

0   25

Start langsomt ud, og sæt så tempoet ned

Som nytiltrådt forandringsivrig skoleleder vil jeg stoppe op, sanse, lytte, reflektere og træde et skridt tilbage, inden jeg kaster mig ud i ambitiøse og modige projekter.

0   35

10 gode børneråd til den nye skoleleder

På den sidste dag som skoleleder på Vestre Skole i Silkeborg fik jeg 10 gode råd, som elever i første klasse havde samlet til mig. Rådene har jeg hængt op på Mølleskolen i Ry, hvor jeg lige er begyndt som skoleleder. Børn er de klogeste, jeg kender.

5   591

Fabrikation er næste generations IT

Fablab er en forkortelse for Fabrication Laboratorium. Århus, Vejle og Silkeborg har indgået et samarbejde omkring etablering af fablab's i folkeskoleregi