Per Ravn

Profilbillede af Per Ravn

Lærer

Vejle

62   99

DLF – Farvel og tak! (Tanker fra et ex-medlem af DLF)

Jeg har været medlem af DLF siden 2000, og troligt betalt mit kontingent hver måned. Min holdning og opfattelse var, at vi med solidaritet og sammenhold stod stærkest og ikke ”efterlod medlemmer på perronen”. Denne opfattelse er desværre blevet godt og grundigt ødelagt med årene efter 2013.

0   21

Tanker om et Nej eller et Ja.

Tillid og samarbejde. Det er de to ord/grundpiller den nye aftale mellem DLF og KL står på. Vi skal altså have tillid til hinanden og gennem samarbejde nå frem til den bedste aftale for regeringen, kommunerne, skolen og lærerene.

2   36

Nej eller Ja?

Nu har jeg læst aftalen mellem KL og DLF igennem flere gange, samt læst flere af de indslag fra medlemmer af hovedstyrelsen, der anbefaler et ja. Jeg kan godt se, at aftalen indeholder en klar forbedring sammenlignet med Lov409. Det er sikkert også rigtig, at Bondo har forhandlet den bedste mulige aftale hjem, og at vi nok ikke opnår en bedre aftale ved at stemme nej.

27   14

Er lærernes arbejdstidsforhandlinger havnet i en gordisk knude?

Lærerne er nok ikke øverst på listen, når der skal tildeles ekstra ressourcer til det offentlige.

8   64

Hvorfor vi bør stemme nej

Nu hvor et flertal af TR’ere samt Bondo og DLFs bestyrelse har så travlt med at tale varmt for et Ja, vil jeg her komme med et bud fra ”manden på gulvet” på hvorfor vi bør stemme Nej.

10   428

Anerkendelse af Niels Christian Sauer

Med Niels Chr. Sauers stemme i debatten om folkeskolen, har vi som lærere en frontkæmper på Uriasposten.

31   920

Individuelle mål og "fremtidens værktøj"

På skoler rundt omkring i landet, er lærere så småt begyndt at lave individuelle målplaner i de nye computerprogrammer, der er konstrueret til ”fremtidens skole”. En af disse computersystemer er MinUddannelse, som bl.a. er taget i brug på den skole jeg underviser på.