Cecilia Lucia Fava

Profilbillede af Cecilia Lucia Fava

Formand i foreningen Folkeskoleforældre

CFF, Glostrup Kommune

Folkeskolelærer og cand. mag. i Læring og forandringsprocesser Medstifter af foreningen Folkeskoleforældre (Folkeskoleforaeldre.dk) Pædagogisk vejleder i CFF, Glostrup Kommune

0   46

Historier fra en anden tid – og hvad vi byder vores børn i dag

Jeg tænker tilbage på min egen barndom. Fortidens fortællinger viser os, hvilket børneliv der var i forhold til nutidens børneliv. Der er sket en foruroligende udvikling. Og det gør ondt at være vidne til, hvad vi byder vores børn i dag.

1   32

Godt nytår fra foreningen Folkeskoleforældre

Kære medlemmer i foreningen samt alle I andre, der (også) interesserer jer for skole, børneliv, undervisning, pædagogik - kort sagt, vores børns nutid og fremtid. Vi ønsker jer alle et rigtig godt nytår...

0   359

Det målstyrede barn

- nedslag i folkeskolereformens dannelsesbegreb

3   848

Et farvel til dansk skoletradition?

Med den nye folkeskolereform tager vi et kvantespring væk fra den danske skoletradition, der ud over et fagligt fokus har dannelsen af det kritiske, reflekterende og hele menneske på dagsordenen.

0   704

"UNDERSTØTTENDE UNDERVISNING" - FOLKESKOLEREFORMENS DISCOUNT-TIMER

”Den understøttende undervisning kræver således som udgangspunkt ikke i samme omfang og intensitet den læreruddannedes særlige professions­kompetence som under­visningen i folkeskolens fag og obligatoriske emner." (1)