Lykke Østrup Andersen

Profilbillede af Lykke Østrup Andersen

Lærer, Landsformand for Danmarks Billedkunstlærere

Holbergskolen

0   6

Billedkunst i skolen - Øjeblik - Overblik

Danmarks Billedkunstlærere inviterer til konference i april 2019

0   10

Billedkunstens Dag fik vokseværk i 2018

Med over 140 – registrerede – deltagende institutioner slog Billedkunstens Dag 2018 alle rekorder. 13.000 børn og unge deltog i billedkunstaktiviteter på dagen mange steder i landet. Det er 4.000 flere end i 2017. Billedkunstens Dag har fået vokseværk og er blevet en tradition, der for alvor har bidt sig fast.

0   3

Temadag om Billedkunst og Musik som valgfag og forsøgsprøvefag

UVMs læringskonsulenter i billedkunst og musik arrangerer temadag i Odense fredag d. 18.maj kl.10.30 til 14.00

2   6

Billedkunstens dag på Holbergskolen fik knald på farverne

På Holbergskolen i København NV blev Billedkunstens dag fejret over tre dage. Alle skolens 600 elever fra 0. - 9.klasse arbejdede med mønstre og cirkler inspireret af både Hundertwasser, zentangels og mandala.

0   12

Styrk de praktiskmusiske fag - et udspil fra de faglige foreninger Billedkunst, Madkundskab, Musik og Håndværk og Design

De fire faglige foreninger er kommet med et udspil til, hvordan fagene kan styrkes, og har sendt det til Folketingets Undervisningsudvalg, DLF og Undervisningsministeren

0   3

HUSK Billedkunstens dag onsdag 14.marts 2018

Skal din skole også være med til at markere Billedkunstens dag? Find inspiration til dagen i vores udsendte Inspirationskatalog, som er sendt til samtlige skoler.

0   2

Danmarks Billedkunstlærere mødes med politikerne

Danmarks Billedkunstlærere har, i samarbejde med Læreruddannelsens billedkunstlærere og Gymnasiets lærere i billedkunst og design, siden november 2017 holdt møder med forligspartiernes undervisningsordførere Jacob Mark(SF), Anni Matthiesen(V), Mathias Tesfaye(S), Alex Ahrendtsen(DF), Marianne Jelved(R) og undervisningsministeren Merete Riisager.

0   5

Danmarks Billedkunstlærere mødes med Merete Riisager

I forbindelse med KL´s udspil ”Godt på vej - mod uddannelse og job” skal elevernes UPV indeholde en vurdering af deres praksisfaglige evner på 8.klassetrin. Derfor er det helt naturligt, at de praktiske fag, og herunder billedkunst prioriteres i udskolingen.

1   4

Er UVMs forsøg med prøve i valgfaget Billedkunst et reelt forsøg?

Vejen er belagt med benspænd, inden vi når i mål med et forsøgsmateriale, der kan evalueres.

0   4

HUSK Billedkunstens dag i 2018 onsdag i uge 11

Billedkunstens dag i 2017 var en stor succes, hvor mere end 10.000 elever deltog i mere end 40 byer. I 2018 skal vi være endnu flere.

0   2

Forsøg med prøve i billedkunst som valgfag forlænget to år

Undervisningsministeriet har besluttet at forlænge forsøgene med prøve i valgfagene F9: Medier, Billedkunst, Musik og Spansk

1   5

Holbergskolen satte TRYK på Billedkunstens Dag

550 elever og deres lærere på Holbergskolen i Københavns Nord Vest markerede dagen med et MEGA Tryk på skolens facade.

0   4

Nyt inspirationskatalog til Billedkunstens dag 15. marts 2017

BILLEDKUNSTENS DAG er den 15. marts 2017. Nyt inspirationskatalog til Billedkunstens dag er på gaden nu. Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecentret for børn, unge og billedkunst har igen i år lavet et inspirationskatalog, som kan give nogle gode idéer til, hvad I kan lave hos jer på BILLEDKUNSTENS DAG.

0   1230

To-årigt forsøg med prøve i Billedkunst

Meld jeres valghold i billedkunst til Undervisningsministeriets forsøg med prøve i billedkunst.

0   100

To-årigt forsøg med prøve i billedkunst

Meld jeres valghold i billedkunst til Undervisningsministeriets forsøg med prøve i billedkunst.

0   1437

Husk Billedkunstens dag 2016 i din årsplan

På Billedkunstens dag 16. marts 2016 zoomer vi ind på billedkunstfaget i skolen og på andre undervisnings- og kulturinstitutioner.

0   1004

Danmarks Billedkunstlærere - nu på blog

Vi lægger ikke "hovedet på bloggen", men sætter spot på faget billedkunst i folkeskolen. Fagets faglighed, glæder og problemstillinger. Her henter du både inspiration og debat. Er du en af de heldige billedkunstlærere, der har timer i faget, så har du helt sikkert brug for at følge os på bloggen.