Allan Bech

Profilbillede af Allan Bech

Lærer

Bramdrup Skole

0   16

Giv de nationale test dødsstødet

Debatidnlæg i Politiken 18 maj 2017

2   6

Folkeskolen er ikke kun til for elevens skyld

Forældre leder i stigende grad efter en skole, der passer til den personlighed, deres barn allerede har. Individet er blevet vigtigere end fællesskabet. Det er helt modsat den oprindelige tanke med folkeskolen, der var til for at danne eleverne og gøre dem til en del af fællesskabet

3   33

Man vælger ikke selv, om man vil være mønsterbryder

Jeg brød med min belastede barndom, fik uddannelse og fast job. Min bror endte på bunden af samfundet. Det ville være et kæmpe fremskridt, hvis politikerne ville erkende, at mennesker ikke ender der, fordi de er dovne. Hvis de ville indse, at ikke alle kan rejse sig, bare de ønsker det nok

0   9

Svinehjertet på det forkerte sted - Kommentar i Information 7/11 2016

Da et par muslimske elever nægtede at dissekere svinehjerter i naturfagstimen, fulgte lærerne op med alle islamdebattens automatreaktioner. Før vi vidste det havde vi forskelsbehandlet og tillagt eleverne motiver, de sikkert aldrig har haft

1   659

At lære at være menneske

Kronik i weekendavisen 15/7 2016:

13   710

Vores børn bliver ofrene for den stigende ulighed i Danmark.

Selvom alle statistikkerne fortæller os, at uligheden i Danmark rammer vores børn, fortsætter vi med at føre politik som øger uligheden. Hvordan kan man fortrænge tal, som indikerer, at ulighed på forhånd dømmer de svageste børn ude?

0   289

Lærerne tager faktisk ansvar, men de kan ikke stå alene med det.

Hvis børn ikke får en uddannelse og et job efter folkeskolen, er der mange der skyder skylden på læreren. I virkeligheden er læreren nok den eneste person, der ikke svigter barnet, og er der for barnet dag efter dag.

0   315

Sænker vi ambitionerne dør vores folkeskole!

Michael Ziegler mener, at vi bare skal skrue ned for ambitionerne, så vi ikke bliver stresset over, at ressourcerne til den danske folkeskole forsvinder som dug for solen. I virkeligheden vil konsekvenserne blive uoverskuelige, hvis vi følger Michael Zieglers anvisninger.

6   927

Børn skal fejle og lære af det

Børn er bange for at fejle, fordi de vokser op i en kultur hvor det opfattes som en svaghed at fejle. Det er problematisk i forhold til deres skolegang, fordi det at fejle er en vigtig del af at lære.

10   192

Læring møder ikke ind kl. 8.00 og holder fri kl. 15.30

Læring og lange skoledag hører ikke sammen.

2   200

Ikke alle børn får noget ud af en længere skoledag

Mange elever bliver endnu mere urolige nu hvor skoledagen er blevet betydeligt længere.

2   154

Min datter skal gå i folkeskolen

Selvom jeg er lærer og altid har talt for at vælge folkeskolen, blev jeg nu i tvivl. Jeg har altid bandet af de forældre, der kunne finde på at fravælge den danske folkeskole. Men pludselig kan jeg forstå dem.