Ashley Brereton

Profilbillede af Ashley Brereton

Direktør

Brave

DR TV AVISEN har vist hvordan vi få børn til at bruge toiletterne i folkeskolen. Jeg arbejder med adfærdsregulering af børn og unge. Vi er specialister i bla. rengøring og skoletoiletter. Se indslaget. Ulækre toiletter et problem: Brave har udviklet konceptet til Sorø Kommune. http://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen/tv-avisen-769#!/ Vil du læse mere om "Toiletfiduser" så prøv at se på www.toiletfiduser.dk. Sådan får du børn til at gøre rent: www.miljøteam.dk

8   0

Folkeskolen er et U-land, når vi taler toiletter

Skoletoiletdagen er 29 august i Odense, afholdes med Rådet for bedre hygiejne. Skal folkeskolens toiletter gå fra at være U-land til I-land, så kan jeg anbefale Skoletoiletdagen.

0   0

Det "bløde guld" skaber trivsel i folkeskolen

Pædagoger er guld i folkeskolen - de skaber ægte trivsel.

2   4

Skole-wc skal drives som en fin restaurant

Dagbladet giver en simpel forklaring på udfordringerne der er i folkeskolen mht. skoletoiletter

8   3

DR og TV2 har fuld fokus på folkeskolen

I denne uge kommer vi til at tale om skoletoiletter og inkontinens

0   0

Vinder af hygiejneprisen 2017

Danmarks bedste skoletoiletter

0   0

Elever lærer om nudging og billedkomposition

Elever lærer mere om kommunikation i sommerferien

0   3

Se min nye skole

Skolebygningen er endnu ikke færdig og lugten af dårlige toiletter breder sig.

0   5

For meget succes i folkeskolen

Når skoletoiletterne får topkarakter i den nationale trivselsundersøgelse, kommer der nye udfordringer. Sæbeforbruget bobler og sprænger budgettet

3   8

Folkeskolen skider på toiletterne

Hvis folkeskolen var en restaurant, var den lukket. Når over 60% af eleverne synes, at toiletterne er dårlige. Det er synd for eleverne og det er syn for lærerne, som skal leve med dårlig hygiejne og urolige elever. Det står slemt til i folkeskolen - tro mig eller besøg et toilet efter kl. 13.

1   1

Hygiejne er godt, uddannelse er skidt !

Det er svært at skabe god hygiejne i folkeskolen. God hygiejne kommer ikke af sig selv og skabes ikke kun igennem uddannelse. Der skal meget mere til, hvis elever skal vaske hænder og skolen skal have mindre sygdom. Hygiejneugen er over os. Det er uge 38.

0   4

Du kvæles af luften i folkeskolen

Luftningen er kvælende i folkeskolen pga. gamle bygninger, dårlig ventilation og store spareøvelser på ventilationen. DR skriver at det går ud over indlæringsevnen. Det tror jeg også på. Jeg er lige kommet tilbage fra en forstadskole i København, hvor luften var tung. Bare vent til sidst på ugen, så kan vi forvente over 30 grader celsius.

0   23

Folkeskolen skal hyre reklamekonsulenter

Folkeskolen er i konkurrence om eleverne.

0   49

Lyden af tis i den danske folkeskole

Hvorfor bruge tid på at undervise børn, når de sidder uroligt fordi de ikke vil gå på skoletoilettet?

0   646

Der er røg i folkeskolen

Kimen til rygning formes tidligt. Nudging er en vej til at forhindrer flere i at ryge. Men det kræver nytænkning og en ny måde at forstå verden på og det kan være svært for dem der elsker at jagte rygere.

1   63

Den nationale trivselsmåling: Toiletterne er dømt ude

De nye tal er ikke meget bedre end sidste år. Der er massere af tal, men ikke så meget handling, når vi taler om skoletoiletter.

0   209

Så er agurketiden for alvorligt slået igennem debatten om skoletoiletter:

DF vil sende arbejdsløse ind i folkeskolen til at rengøre toiletter

2   58

Lægevidenskaben undersøger skoletoiletter

Børnelæge Søren Rittig ved Aarhus Universitetshospital, Skejby, og lektor ved universitetets institut for klinisk medicin, vil lave forsøg med skoletoiletter

0   515

Besparelser går ud over rengøringen & lærer & elever

BT skriver at de klamme skole-toiletter vender tilbage

8   69

Skoletoiletter får smiley-ordning

Kan du huske dine skoletoiletter? I samme øjeblik begynder der en indre film, som minder om en gyser. De kolde vægge, dårlig belysning og døren som pludselig er gået i baglås. Du er spærret inden på skolen, lige der, hvor der aldrig kommer et menneske. Heldigvis er du voksen og indser, at det blot er et indre mareridt.

5   74

Børn er nogle svin

Hvorfor kan børn ikke bare efterlade toilettet som de forventer at finde det? Sådan lyder det ofte fra voksne, når der bliver talt om skoletoiletter. Men virkeligheden er mere kompleks. Forestil dig, at du får 75 toiletbesøg der hjemme- hvordan ser dit toilettet så ud?