Mette Grønbek Hansen

Profilbillede af Mette Grønbek Hansen

forældre

0   702

Sommerskole i Karlstadmodellen

Sidste sommer afholdt PPR i Køge Danmarks første sommerskole i Karlstadmodellen. Det blev en kæmpe succes og i år gentages succesen. Sommerskolen henvender sig til familier som anvender eller ønsker at anvende Karlstadmodellen til deres barns sprogudvikling. Karlstadmodellen er diagnose neutral og alle børn kan med fordel anvende modellen. Sommerskolen finder sted i Køge i uge 32 fra d. 5. - 8. august.

0   818

Spændende nordisk konference om sprogudvikling nu på dansk jord

I starten af marts måned afholdes den årlige konference om sprogudvilkingsmodellen Karlstadmodellen på dansk jord. Konferencen indeholder oplæg om inklusion, netværkssamarbejde og sprogtræning i børnehøjde. Oplæggene afholdes dels af professor Iréne Johansson og dels af familier og fagpersoner, der benytter modellen.

0   677

Karlstadmodellen – sprogudvikling med individet i centrum

Solen skinner over Tapperiet i Køge. Området summer af liv. 80 børn og voksne er samlet til den første danske sommerskole i Karlstadmodellen. Fokusbørn, forældre, søskende, fagpersoner og Karlstadvejledere og hjælpere myldrer fra forelæsninger, workshops og individuel vejledning til Tegn til tale kursus, malerværksted, rytmik, og materialeværksted. Luften er tyk af engagement, arbejdsiver og håb. Håb om at arbejdet med Karlstadmodellen skal give fokusbørnene mulighed for at udvikle deres sprog, og derved mulighed for at udvikle deres liv.