Katrine Fylking

Profilbillede af Katrine Fylking

lærer og bestyrelsesmedlem i Københavns Lærerforening

Randersgades Skole

0   5

Copenhagen Pride – blot pinkwashing?

Der er tilbagevendende spørgsmål og undren angående fagforeningens deltagelse i Copenhagen Pride. Vi skal altid være opmærksomme og gøre os overvejelser over, hvad vi støtter og deltager i, og efter min mening er det helt på sin plads, at vi som fagforening deltager i Copenhagen Pride.

1   26

Hvordan kan Oslos lederuddannelse nogensinde blive et forbillede?

Eleverne i Oslo har forbedret deres testresultater – ja, men de mange omkostninger og negative konsekvenser på det menneskelige plan står i stærk kontrast hertil.

0   7

Stem for folkeskolen i dag!

Lyt til eleverne, forældrene, lærerne og forskerne, som i kor råber vagt i gevær! Det er vores fælles ansvar – lad os tage det, når vi i dag grundlovsdag stemmer til folketingsvalget.

5   29

Social dumping på Skolen Sputnik

”Overenskomster er det bærende element på det danske arbejdsmarked, og jeg finder det fuldstændig ubegribeligt, at Københavns Kommune benytter sig af undervisningstilbud, som ikke ønsker at overenskomstdække underviserområdet.”

5   71

Skoledagens længde – skal vi virkelig stadig tale om det?

Skoledagen er for lang, der er ikke ressourcer i folkeskolen til at lave den gode, lange, varierede skoledag, som politikerne havde forestillet sig i 2013. Og det er rigtig svært, som lærer, at skulle være en del af hver eneste dag.

2   959

God undervisning er forberedt undervisning

En kommentar til folkeskolereformen og Christine Antorinis (S) forslag om at ændre lærernes forberedelsestid.