Martin Exner

Profilbillede af Martin Exner

Pædagogisk it-konsulent

Future Classroom Lab, Københavns Professionshøjskole

Beskæftiger mig med den menneskelige dimension i e-læring eller mangel på samme. Desuden er jeg optaget af moderne skoleindretning som er særligt tilpasset den kinæstetiske læringsstil (se min portfolio om dette: http://pinterest.com/constructingkid/modern-school-interior/ ) og ikke mindst konstruktionistisk læring og web 2.0, som jeg blogger om her: http://constructingkids.wordpress.com

0   425

Penge til udvikling af it-kreative UV-materialer kan være på vej!

Hvordan lærer man børn at programmere? Ligenu foregår der en masse udvikling på den it-kreative og produktive front i de mange Coding Pirates-afdelinger rundt omkring i landet. Meget er lige til at overføre til folkeskolen!

8   812

Overblik over skoler der programmerer

Jeg får henvendelser fra elever/forældre/it-fagfolk/studerende/lærere der gerne vil vide hvilken skole de skal gå på/sende deres barn på/skrive opgave om/undervise på. Lad os bygge overblikket over skoler der har programmering på skemaet sammen! Skriv din skole på i google-dokumentet.

1   431

Frivillige lærere/lærerstuderende fra hele landet til Coding Pirates

Coding Pirates er igang med at brede it-kreativitet og kodning ud til børn fra hele landet. For lærere og lærerstuderende er det en mulighed for at kompetenceudvikle på et felt der forhåbenligt bliver en del af folkeskolen meget snart, for de it-kreative kompetencer mangler i Folkeskolen idag!

13   2172

I Estland lærer de at programmere fra 1. klasse

Estland er et af Europas fattigeste lande. Men samtidigt har landet Europas største vækst. Især på IT området satses der stort med deres skoletiltag ProgeTiiger hvor alle elever skal lære at programmere computerprogrammer så snart de kommer i skole.