Anette Lind

Profilbillede af Anette Lind

Lærer, Cand. pæd. i pædagogisk psykologi og næstformand i foreningen Folkeskoleforældre

0   12

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Projektitis og prioriteter

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om Projektitis og prioriteter. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   10

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Social arv og folkeskolen

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om social arv og folkeskolen. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   8

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Samarbejde mellem skole og hjem

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om samarbejde mellem skole og hjem. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   14

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Et godt undervisningsmiljø

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om et godt undervisningsmiljø. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   15

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Digitalisering

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om digitalisering. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   9

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Nationale test

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om nationale test. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   10

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Høj faglighed

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om høj faglighed. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   16

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Inklusion

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om inklusion. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   18

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Fysiske forhold

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om fysiske forhold. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

0   21

Kommunalvalg 2017 - spørgsmål til kandidater: Skoledagens længde

Kommunalvalg 2017 banker på døren. Vi giver dig inspiration til spørgsmål du kan stille din lokale kandidat. Denne gang om skoledagens længde. Og kære kandidat, du er også meget velkommen til at læse med.

33   171

Klapsalver mod tuderi og offerkultur – skoleledere i dyb splittelse

Kære skoleleder! Klappede du med? En DI underdirektørs karakteristik af lærere som ”tudere” præget af ”offerrolle” fik applaus fra skoleledere på skolelederkonferencen. Samtidig fortalte skoleledernes formand om uenighed, dyb frustration, diffuse, populistiske hurtigløsninger og en ulidelig og urimelig ledelsessituation!

2   87

Hvorfor tager lærerne ikke bare en tudekiks og kommer videre?

Det fyger med kommentarer i debatter på sociale medier. Om lærere. Om, at de skal tage en tudekiks og komme videre. At lærerne må se fremad, hvis de ikke vil på museum. At de piver. At de klynker. At DLF selv er skyld i det. At Bondo er skyld i det.

3   85

Velkommen på Folkeskoleforældres bustur!

KL har afholdt en bustur for forskellige aktører i den forgangne uge. Vi håber, at de har haft en skøn dag. Vi var ikke inviteret med som forening, men vil da meget gerne bidrage til det ”fælles billede” med en bustur, som kunne være virkelighed.

7   136

Balladen over Riisagers breve: Hvem ejer og leder folkeskolen?

Som forældre og vælgere ser vi forundret til. Har undervisningsministeren handlet ”politiserende”, ”stærkt kritisabelt” og med ”utidig omgåelse af det kommunale ejerskab og kommunale ledelse” i forhold til brevene, som er udsendt?

6   49

Kære Arne Eggert fra KL: Hvis du vil være brobygger

I 2016 skiftede du fra Undervisningsministeriet til KL som udviklingsdirektør – du ville være brobygger fortalte du. Her, knapt to år senere, hvordan er det gået det med brobygningen? Jeg vil komme med nogle bud, og håber, at du vil læse med.

14   109

KL’s fornemmelser for folkeskolen

Som forældre og vælgere ser vi undrende til: Kære KL, hvad vil I egentlig med folkeskolen?

21   67

Projektitis med positiv psykologi. Reach Out: Det er ikke smukt!

Det er ikke småting, elever og ansatte udsættes for i diverse projekter i folkeskolen! Et barn kommer hjem fra skole og fortæller om mærkelige spørgsmål som ikke gav mening. Forælderen undrer sig. Nåh jo, læreren havde vistnok nævnt et eller andet projekt som en sidebemærkning i ugeplanen! Det var vist noget med viden om 24 personlige styrker.  Hvad er det for noget? En nærmere undersøgelse afdækker hvad elever og ansatte udsættes for!

0   20

Strammeren og skammeren

Elevers fornemmelse for skam

0   8

Lokal aktion for brugen af §16B

Foreningen Folkeskoleforældre i lokal aktion med lokalpolitikere fra LA

2   6

Der kan ansøges om forkortelse af skoledagen på 50 skoler nu!

Undervisningsministeriet har offentliggjort information om forsøget som indebærer mulighed for en forkortelse af skoledagen.

Vind et weekendophold

Like Folkeskolen på Facebook og deltag i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller med alt betalt!