Sigrid Elise Aagaard

Profilbillede af Sigrid Elise Aagaard

Lærer

Campusskolen

5   103

Må jeg bede om en retningslinje, tak?

De fleste der arbejder med børn og unge har nok oplevet det i et eller andet omfang. En af de der klasser eller grupper, der dræner. Men hvordan arbejder man egentlig omkring det og overlever i det, når gode råd er dyre og ide-tanken er tømt ud?

3   5

Censurerer du dine timer?

Ytringsfrihed og censur i undervisningen er virkelig kommet i fokus de sidste ugers tid. Statsministeren og de øvrige politikere har det på dagsordenen. Og jeg må indrømme, at jeg aldrig har skænket det en tanke, om der er noget jeg kan og ikke kan inddrage i min undervisning.

0   0

Det muliges kunst

Tastaturet gløder og arbejdstelefonen plinger. Den velkendte lyd af et Teams-opkald fylder rummet. Min kaffe står iskold ved siden af skærmen og de u-rettede erindringer, som 8I afleverede for tre uger siden, ligger og kigger på mig. I dag var ellers dagen, hvor jeg havde set det som en mulighed at komme de erindringer til livs. Altså de skriftlige af dem.

0   9

Hokus pokus - det gode i fokus!

Jeg oplever så tit, at mine elever kommer til mig med nedadvendte mundvige og trist proklamerer, at de var så tæt på "det der var bedre". Det skærer mig i mit moderlige lærer-hjerte, hver gang det sker!

10   274

Et (læser)brev til ledelsen - og hvem det ellers måtte interessere

Jeg har brug for at sætte ord på de følelser, der er inde i mig for tiden. Ikke for at brokke mig, ikke for at opnå noget - blot for at få afløb gennem tasterne, tømme hovedet og starte på en frisk i morgen. Endnu en frisk - endnu en dag i Corona-land.