Jens M Lindtner

Profilbillede af Jens M Lindtner

Overlærer

Løjt Kirkeby Skole

Jeg udtaler mig altid som privatperson - aldrig som repræsentant for min arbejdsgiver

1   19

Skolereformen, der ikke kan fejle

S-SF-R-Regeringen udtænkte og gennemførte reformplanerne, udenom lærerne. Et helt bevidst valg. Desværre betyder det også, at reformens fiasko falder eentydigt tilbage på politikerne, da de alene har ansvaret for udformningen af reformen. Det er utænkeligt for politikere at skulle tage ansvaret for en fiasko, hvilket betyder at reformen derfor er en succes, der bare skal have længere tid. Dermed udskydes også det tidspunkt, hvor politikerne skal stå til ansvar for deres eget fejlslåede projekt.

0   311

Snydes der på vægten for at flere elever til at "bestå" prøven i fysik/kemi?

Hvordan nogle elever, der får 02 i prøven i fysik-kemi, bliver hjulpet igennem på falsk grundlag. Fag og karakterer devalueres.

0   146

Glemmer du - så husker vi det ord for ord

Mytemager: Vi tabte et slag og selve kampen om en bedre skole og bedre lærerforhold er stadig i gang. Den sluttede ikke med overgrebet i 2013, den er i højeste grad i live endnu. Vi arbejder for en bedre skole og for bedre arbejdsforhold i skolen

1   580

Antorini tilstår: Regering og KL har aftalt L409

Antorini har i dag afsløret at regeringen og KL har aftalt præcise detaljer omkring lærernes arbejdstid under L409. Ombudsmanden kunne ikke gøre noget omkring "den hemmelige gruppe", da arbejdet ikke blev brugt. Antorini afslører nu selv at KL og regeringen faktisk lavede klare aftaler omkring L409

1   131

Det store paradoks i skolereformen

Eleverne skal blive så dygtige de kan. Eleverne skal trives.

1   1035

Den kujonale løgnefabrik (KL) kører på højtryk.

Formand Erik Nielsen medgiver at KL har udsendt et informationsbrev og siger samtidig at KL ikke siger, at kommunerne ikke skal gå i dialog med lærerne samt det er kommunerne selv, der træffer beslutningerne. Når man læser omtalte informationsbrev, er det tydeligt at KL fraråder lokalaftaler, endda henviser KL til at det er i direkte modstrid med den lov et flertal af folketinget har vedtaget.

0   425

Endnu et tegn på "Den hemmelige plan"

21Søndag afslørede den hemmelige plan i detaljer. Dagens efter var medierne oversvømmet med KL og deres idé om at "elever skal vælge linje fra 7.klasse". Hvorfor havde KL pludseligt så travlt med at få plantet denne idé hos journalister og medier?

4   510

Radikale Venstre, er I blevet skingrende skøre?

Radikale Venstres spidskandidat til posten som formand for Region Hovedstaden, Charlotte Fischer, anbefaler direkte at alle offentlige ansatte burde have arbejdstidregler, som lærerne har haft det i årevis.

0   231

Fabrin glemmer konfliktens formål

I Deadline sagde Fabrin at konflikten handler om at lærerne ikke skal være en del af skolens ledelse. Pudsigt, for før Bondos fatale fortalelse, var der et hovedformål der hed "lærerne skal undervise mere". Hvorfor hedder KLs informationsside "mere tid sammen", hvis lockouten handler om hvem skal lede skolen?

1   209

Hvad handler konflikten om?

KL ønsker blot at lederen skal lede. Lærerne vil ikke opgive sin ret til at bestemme over skolen. Ja? Næ. KL vil have at lærerne yder mere undervisning (uden at betale for det)

4   389

Så scorede formanden for KL et eklatant selvmål igen-igen

I sit store nummer for at afsløre Bondo, kommer formanden ufrivilligt til at afsløre hvad essensen i konflikten i realiteten er. KL vil have lærere til at undervise mere, fordi kommunerne selv har fyret for mange.

1   187

KL vil den forringede skole

KL vil fyre lærere. Derfor vil KL have at de resterende lærere skal undervise i flere timer. Hvor svært kan det være?

3   370

Erik Nielsens brev til Bondo

Nu har cirkusdirektør Nielsen været en tur i manegen igen. Formanden for KL, Erik Nielsen, har sendt Bondo et brev. Desværre ved han ikke hvad der er op og ned. Læs her og få detaljerne

0   213

Forhandlingsforløbet vedrørende ny LC-overenskomst 2013

Nu kan du selv tage stilling til hvem, der har givet sig og prøvet at forhandle og hvem, der har holdt på sit og ikke villet indgå i en forhandling

0   186

Jeg er Danmarks Lærerforening

KL har sagt, at de ikke har noget problem med lærerne - kun med Danmarks Lærerforening! Jeg er Danmarks Lærerforening

4   246

Hemmelig plan er IKKE en "konspirationsteori"

Vi har en finansminister med en temmelig lemfældig tilgang til sandheden. Det er ikke en konspirationsteori, udklækket af DLF. Alt er afdækket og afsløret. Alt er tilgængeligt på nettet. Læs selv og dan din egen mening: Konspirationsteori eller fordækt virkelighed?

0   286

Så er KLs konflikt en realitet

Det handler ikke kun om mere eller mindre forberedelse. Det handler om vigtige detaljer i lærernes arbejde

3   183

Antorini, vi er med dig hele vejen

"Lærerne oplever at ansvaret bliver hevet ud af hænderne på dem og det er krav udefra, der er med til at definere det snævre rum for deres virke som lærer". Hvis Antorini bliver undervisningsminister, så vil hun udvikle skolen i tæt dialog med lærerne. Politikerne skal respektere lærerne som de professionelle.

3   675

KL kan ikke være det her bekendt

KL har indrykket annoncer for at give befolkningen en mulighed for at "få overblik og fakta" og så snyder de i reklamerne i forhold til deres egne tal

3   549

Der er noget, der er rav-ruskende galt

Tre timer efter at DRnyhederne afdækker rænkespillet omkring lærernes overenstkomstforhandlinger, kommer KL i medierne med deres "linier i 7.klasse". Politikere kommenterer ikke på DRnyhedernes afsløringer, men kaster sig over KLs udspil istedet. Fanme hurtigt fundet på, hvis det ikke allerede lå klar i skuffen.