Rikke Vingaard Thrane

Profilbillede af Rikke Vingaard Thrane

lærer/projektmedarbejder LOMA-projektet UCL

Nymarkskolen Svendborg og University College Lillebælt (UCL)

Meget optaget af at få eleverne til at reflektere over den mad de spiser og være med til at give dem en forståelse så de kan tage et aktivt valg.

0   5

Gode resultater, det skal fejres

Loma netværk, aktører og andre der har interesse i at høre om hvordan det så er gået med Loma-projektet her ved afslutningen, var mødt op ved Nordea-Fonden i Heerings Gaard. Alle var vi blandt andet spændte på at høre Eva-evalueringsinstitutets eksterne evaluering af Loma-projektet, præsenteret af Thea Nørgaard Dupont, specialkonsulent, Danmarks Evalueringsinstitut.

0   2

Loma vokseværk i Svendborg

Torsdag d. 5 oktober blev endnu to skoler i Svendborg Kommune Loma-skoler. Det blev fejret med en flot event hvor man besøgte både de to ny udnævnte Loma-skoler og den første Loma-skole i kommunen.

0   5

Videreudvikling af Loma på Nymarkskolen

Efter nytår åbnede vi en Loma-bod på Nymarkskolen.

0   461

Samtale om LOMA undervisning

LOMA-Undervisningsforløb i forskellige fag i folkeskolen. På folkemødet på Bornholm viser lærere fra Nymarkskolen i Svendborg eksempler på hvordan de arbejder med LOMA-lokal mad i fagene.

0   582

Loma 4: Fra jord til bord

Uskæring af fisk, besøg på mølleri og maling af mel. Eleverne har været ude og se på, hvor råvarerne kommer fra. I ugens løb vil 3 lærere skiftes til at dele deres erfaringer om projektet om lokal mad på Nymarksskolen i Svendborg på folkeskolen.dk. Dagens værksted: Ekskursionsværkstedet.

1   664

Loma 2: Elever kokkererer for kammerater og lærere

Stemningen intensiveres som frokosttiden nærmer sig. På Nymarksskolen er eleverne i køkkenet for at lave frokost til kammerater og lærere, som led i projektet lokal mad. I ugens løb vil 3 lærere skiftes til at dele deres erfaringer på folkeskolen.dk. Dagens værksted er madværkstedet.