Eva Gregersen

Profilbillede af Eva Gregersen

Jeg er en partipolitisk uafhængig bekymret borger, som kun repræsenterer mig selv.

1   9

DSU-formand: Lærernes fagforeninger skal beskytte lærerne og forsvare ytringsfriheden

Formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Frederik Vad Nielsen opfordrer fagbevægelsen til at handle nu for at sikre, at lærerne trygt kan undervise i Muhammedtegningerne. Ellers bliver Folketinget nødt til at gribe ind, siger han.

41   25

Opfordring til lærerforeningerne: Anbefal lærerne at vise Muhammedtegningerne

Tidligere landsforkvinde for SF Ungdom Sofie Lippert Troelsen efterspurgte i går i Radio LOUD, at lærerforeningerne går ud og anbefaler lærerne at vise Muhammedtegningerne i undervisningen.

0   5

Indslag i Den Uafhængige om Muhammedtegningerne

I morges var jeg i radioen for at tale om mit løsningsforslag vedrørende videoundervisning af skoleelever i Muhammedtegningerne.

0   6

Se Jakob Sølvhøjs relativering af lærernes frygt

Til forespørgselsdebatten om brugen af Muhammedtegningerne i undervisningen i Folketinget i forrige uge fandt vi ud af, hvordan Enhedslisten forholder sig til voldsmandens nye veto.

4   12

Se Marianne Jelveds overraskelse over at høre om lærernes frygt

Til forespørgselsdebatten om brugen af Muhammedtegningerne i undervisningen i Folketinget i forrige uge fandt vi ud af, hvordan Radikale forholder sig til voldsmandens nye veto.

4   13

Se Jacob Marks brandtale om lærernes ytringsfrihed

I går i Folketinget holdt Jacob Mark fra SF en 5 minutter lang brandtale. Den er værd at se - og at sende videre til andre lærere, skoleledere og skolebestyrelsesmedlemmer.

4   12

Kronik i Altinget: Voldsmandens nye veto kan og skal bekæmpes

I morgen skal der være forespørgselsdebat i Folketinget om brugen af Muhammedtegningerne i undervisningen. I denne kronik gør jeg status på debatten om voldsmandens nye veto og kommer med et opråb til politikerne.

3   15

Flammeskrift i Højskolebladet: Til forsvar for rationalitet og den oplyste samtale

"Højskolebevægelsens relevans afhænger af, om den vil være sin opgave voksen. Tør vi forsvare de demokratiske principper, som bevægelsen er grundlagt på? Det gælder personlig myndighed og dannelse, oplyst samtale og rationalitet. Desværre oplever vi, at disse principper er under angreb. Dels udefra i form af islamisme og identitetspolitik. Dels indefra som følge af manglende opbakning til og forståelse for de demokratiske principper."

52   46

Opråb vedr. lærernes frygt for at vise Muhammed-tegningerne i undervisningen

Det kan ikke være rigtigt, at danske lærere skal frygte for deres fysiske sikkerhed. Og det kan heller ikke være rigtigt, at vi skal bøje nakken og acceptere at undlade at vise Muhammed-tegningerne i relevante undervisningssammenhænge af frygt for terror. Noget må gøres. Her er et konkret forslag.