Rikke Falkenberg Kofoed

Profilbillede af Rikke Falkenberg Kofoed

Konsulent Leg med IT. Uddannet lærer. Tidligere kommunal IT-konsulent

Leg Med IT

Fan af leg og kreativ læring. Elsker Innovation og skæve vinkler på tingene. Speciale i FNs Verdensmål i undervisningen

3   10

Dagens tip! - Brain breaks mere nødvendige nu end nogensinde

Lange dage alene og time efter time foran skærmen. Sådan er hverdagen for langt de fleste elever i øjeblikket. Derfor er der lige nu et særligt stort behov for, at vi indlægger pauser og giver hjernen mulighed for at strække sig. I dag skal det derfor handle om brain breaks. Danmarks it- og medievejlederforening bringer de kommende uger gode tips til fjernundervisningen. Dagens tip! er i dag skrevet af Rikke Falkenberg Kofoed fra Leg med IT, lærer, konsulent og bestyrelsesmedlem i foreningen.

0   18

Dagens tip: Tid til at tænke innovativt

Vi kan få gode ideer sammen - også online. Danmarks it- og medievejlederforening bringer de kommende uger gode tips til fjernundervisningen. Dagens tip er i dag skrevet af Rikke Falkenberg Kofoed fra Leg med IT og Peter Rasmussen, Fonden for Entreprenørskab.

0   8

Dagens tip til onlineundervisning: Sammen hver for sig i Book Creator

Skolerne står i øjeblikket tomme og eleverne undervises online. Danmarks it- og medievejlederforening bringer de kommende uger gode tips til fjernundervisningen. Dagens tip er i dag skrevet af Rikke Falkenberg Kofoed fra Leg med IT, lærer, Book Creator ambassadør og bestyrelsesmedlem i Ditvej.