Christian Stanley Plovgaard

Profilbillede af Christian Stanley Plovgaard

Folkeskolelærer

Vemmelev Skole

0   7

Idræt og internationalt samarbejde

Internationalt samarbejde i grundskolen er ofte noget man forbinder med sprog- og kulturfag. Men hvad med et fag som idræt? Kan idræt tænkes ind i internationale projekter? Det korte svar er “JA”. Bind løbeskoene og tag med idræt ud i verden.

0   1

eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv

Der er netop lavet to film om eTwinning, de giver et kort indblik i arbejdet med eTwinning, både i forhold til det konkrete projektarbejde og set fra et lærer- og ledelsesperspektiv. I dette korte blogindlæg er der fokus på filmen ”eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv”.

0   11

eTwinning på årsplanen

På skoler med linjeopdelt overbygning har eleverne aktivt valgt en linje de brænder for, eks. science, idræt eller global. Valget af linje er et udtryk for interesse og fagligt fokus, hvilket stiller krav til hvordan undervisningen planlægges. Hvordan kan eTwinning bidrage til undervisningen i en linjeopdelt overbygning?

0   4

Nordic-CRAFT

37 deltagere fra de nordiske lande, arbejdede den 3-5 marts 2020 med Nordic-CRAFT. Deltagerne bestod af både erfarne og nye brugere af eTwinning og Nordic-CRAFT. Hvilket skabte dynamik og nysgerrighed i arbejdsprocessen.

0   2

Lad eleverne tage del i Twinspace

Det er i Twinspace projektet udfolder sig og føres ud i livet. Projekter er ofte udtænkt og planlagt af lærere, men eleverne skal være med til at forme indholdet. Hvilket også var tilfældet i projektet ”Staying Healthy”. Men hvad sker der, når ca. 180 elever i en projektuge arbejder i Twinspace på samme tid?

0   11

Fra ide til projekt

Hvordan kan et eTwinningprojekt planlægges og føres ud i livet? Der er mange muligheder, dette er blot én af måderne det kan gøres på. I en serie af mindre blogindlæg kan I følge processen i projektet ”Staying healthy”.