Dorte Lange

Profilbillede af Dorte Lange

0   17

Kære lærere. Bland jer i valgkampen.

#Vivilfolkeskolen

0   15

“Min største opgave er at understøtte tilliden....

....og at modarbejde alt, der kan underminere tilliden i vores uddannelsessystem” - lød et af budskaberne ved åbningen af International Summit on the Teaching Profession (ISTP) som afholdes i Helsinki lige nu. Det var departementschefen fra det finske undervisningsministerium der sagde det!

1   0

Alle for en mod mobning?

Ministeren for børn, undervisning og ligestilling lancerede for nylig en aktionsplan til forebyggelse og bekæmpelse af mobning i blandt andet folkeskolen. I planen, som hedder »Alle for en mod mobning«, er der en lang række gode anbefalinger til, hvordan man i praksis kan forebygge mobning. Det er et vigtigt initiativ, men desværre kom de mange grundigt udarbejdede forslag til handlinger til at stå i skyggen af ét meget overeksponeret forslag.

1   355

Mere demokratisk struktur i Education International

I dag tog Educational International en vigtig beslutning om at udvikle sin struktur så flere medlemsorganisationer kan få indflydelse. Den beslutning bakkede jeg op på kongressen i dag.

0   668

Jeg blev ikke valgt til EIs styrelse

I DLF havde vi besluttet at forsøge at få en af pladserne i styrelsen i vores verdensorganisation Education International - EI. Alle danske lærerorganisationer bakkede op. Jeg var kandidat, og vi gjorde et godt arbejde for at jeg skulle blive valgt, men jeg fik ikke stemmer nok

0   1357

Læreren

2   1440

Bliver det til noget?

Tillid. Støtte. Resurser. Anerkendelse. Samarbejde..... Blot nogle få af de fantastiske og positive ord, der fylder rummet her på summit. Bliver det mon til noget i praksis i landene når de tager hjem fra summit?

1   580

På vej til International Summit on the Teaching Profession

"Alle elever skal udfordres, så de bliver så dygtige som muligt, og vi skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater." Det er målene for reformen af folkeskolen, og det er mål, som alle lærere ville elske at få mulighed for at nå.