Shamirra Aisinger

Profilbillede af Shamirra Aisinger

Lærer

Uglegårdsskolen

1   8

Pinewood Derby Race - håndværk/design med fart på

En kort rapport fra weekendens kursus; vi kan ikke vente med at komme i gang. Jeg er overbevist om, at vores elever vil elske det her projekt.

0   5

Mekka for snitteglade - en inspirationsweekend i skoven

Snittefest 2017 - to dejlige solskinsdage i skoven ved Boserupgård Naturcenter, som danner rammen om den årligt tilbagevendende snitte-event arrangeret af en gruppe engagerede snittere.

1   8

Design og benspænd - HD-weekend i Skjern - del 1

Design- og håndværksefterskolen i Skjern dannede sidste weekend rammen om en H&D-konference med foredrag, workshops og design

0   11

Bord dæk dig

En designopgave med fokus på samarbejde.

0   1022

Udstilling som led i evaluering

"Udstillingen er lavet af eleverne selv. Målet er ikke en perfekt udstilling, men derimod at lade eleverne vise deres arbejde"

0   502

Sjællandsstævne Håndværk og Design

Det årlige Sjællandsstævne blev afholdt forrige weekend med fem spændende workshops indenfor både bløde og hårde materialer.

0   537

Snittefest

Jeg var til fest i weekenden - Snittefest på Boserupgård Naturcenter i Roskilde.

2   1092

Automata/Snitte-kursus

Finurlige figurer, hjul, håndtag og vippemekanismer og ikke mindst – kniv og træ. Det var indholdet i weekendens kursus i sløjdlærerforeningen København med instruktør Frank Egholm og temaet snitning og automata.

0   876

Snitte med 5. kl. – Håndværk/Design uden lokale

Som nævnt i mit seneste blogindlæg har vi intet lokale indtil sommerferien. Nu da vejret – lejlighedsvist – er blevet til det, er det oplagt at finde snitteknivene frem og gå udendørs.

0   979

Håndværk-Designundervisning i klasselokalet

Der er gået lang tid siden sidste indlæg herfra. Jeg kunne sige, det var fordi, jeg har haft travlt. Det har vi vist alle haft efter reformen. Men det er ikke den fulde sandhed. Aller mest har jeg været ærgerlig. Tre uger før vinterferien fik vi at vide, at vi skulle tømme vores sløjd- og håndarbejdslokale.

0   947

Slibeeftermiddag

Generalforsamling i Sløjdlærerforeningen Kbh torsdag aften. Og som ”opvarmning” havde foreningen fået Chen Hanghøj, underviser på Skolen for Håndværk og Design, til at lære os noget om slibning af værktøj.

3   787

Læderarbejde - Ipadcover

”Tasker og Flasker” var overskriften på læderkurset forrige weekend arrangeret af Sløjdlærerforeningen København. Hvorfor kommer mit indlæg så først nu? Designvanskeligheder! Men nu har jeg endelig fundet en løsning, så jeg kunne blive færdig med mit projekt.