Katrine Vinther Nielsen

Profilbillede af Katrine Vinther Nielsen

Lærer, TR, Kredsstyrelsesmedlem

Århus

2   12

Spørgsmål til politikere vedr. velfærd

Der er (mindst) to områder, som udfordrer velfærden - dels at vi har opgaver som ikke har de fornødne rammer og dels at (med)borgere skal spille en aktiv rolle.

0   364

Favnende flerstemmighed i DLFs ledelse

Arbejdsmiljøets stemme er stærkest repræsenteret af Rikke Gierahn Andersen. Hendes stemme er derfor vigtig i det flerstemmige kor hovedstyrelsen skal udgøre.

2   469

Utilsigtede hændelser i folkeskolen

En vidtgående whistleblowerordning - Når politikerne tøver, bør fagforeningen handle.

0   271

Intet af dette kan måles

Intet af dette kan måles - kun opleves

2   304

Har klasselæreren forladt klassen?

Keld Grinder Hansen, som er aktuel med bogen: ”Den gode, onde og den engagerede, 1000 år med den danske lærer” efterlyser i Højskolebladet diskussionen af hvordan vi kan fastholde og styrke den almene dannelse, han udtaler: "Men hvis udviklingen fortsætter i det spor, hvor fokus ligger mere på det faglige og klasselærerbegrebet også forsvinder ud, hvad noget tyder på, kan man dog godt forestille sig, at lærerne efterhånden beslutter ikke at bruge så meget tid på det alment dannende mere." Jeg tænker, at han har ret, for det er ikke længere gennemskueligt, hvordan klasselæreropgaven prioriteres. Men kan man fjerne relationen fra undervisningen? Er alle lærere ikke opmærksomme på trivsel og personlig udvikling – ja dannelsen?

Vind et weekendophold

Like Folkeskolen på Facebook og deltag i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller med alt betalt!