Zeki Laurent Sadic

Profilbillede af Zeki Laurent Sadic

lærer, IT-ansvarlig

1   155

Hvad sker der når lektiecaféerne bliver obligatoriske?

I øjeblikket er skolerne ved at få erfaringer med de frivillige lektiecaféer. Fra flere steder rapporteres det, at der er alt for få ressourcer til de børn, der dukker op. Men hvad venter der efter næste valg?

4   220

Antorini: Elever skal ikke have lektier med hjem

På dagens samråd - endnu et i perlerækken af "en masse spørgsmål, men få svar"-samråd som ministeren har været nødsaget til at stille op til -kom det frem, at forældrene til børn i folkeskolen godt kan have en forventning om, at deres folkeskolebørn ikke kommer hjem fra skole med lektier i bagagen.

4   327

DA: En "ommer" at skole-hjem samtaler skal ligge i arbejdstiden.

Næsten et år efter normaliseringen af lærernes arbejdstid blev vedtaget i et lovindgreb fra Christiansborg, vågner Dansk Arbejdsgiverforening nu op. DF - som selv skrev under på indgrebet - kalder det nu "chikane."

4   560

SF fortryder nu lærerkonflikt

De medansvarlige for sidste års krig mod lærerne griber nu ud efter håndsæben.

2   210

Hvornår kollapser den offentlige sektor?

Et nøgternt blik på udviklingen i den offentlige sektor bør få alle alarmklokker til at ringe hos de ansvarlige politikere.

1   170

Er regeringen i konflikt med Grundloven?

Regeringen siger den går meget op i ret og pligt, men hvad er ret og hvad er pligt når det drejer som elevernes tilstedeværelse i den kommende heldagsskole?

3   154

KL og regeringens gave til lærerne er et dyrt selvmål

I regeringens 74 sider lange indgreb kan man konkret læse følgende under paragraf 7: "Opgørelse af arbejdstid. Arbejdstiden udregnes mellem mødetidspunkt og det tidspunkt, hvor den ansatte kan forlade arbejdsstedet." Hermed bekræftes intentionen om, at lærernes arbejde udelukkende skal være på skolen, typisk i tidsrummet 8-16. Men hvem går det ud over? Og hvad er problemet?

2   277

Ziegler: Sådan forsøger han at manipulere

Når KL's chefforhandler, Michael Ziegler, optræder i medierne er det med ét formål: At få befolkningen over på sin side. Det gør han ved at spille på folks uvidenhed. For det er de færreste, der har detaljeret indsigt i lærernes arbejde og overenskomst. Her følger nogle konkrete eksempler:

1   350

Antorini: Vi skal have mere for mindre

Tirsdag aften var undervisningsminister Christine Antorini i krydsild hos DR's Clement Kjærsgaard.