Stine Grynberg Andersen

Profilbillede af Stine Grynberg Andersen

sga@folkeskolen.dk

0   1

Fik du læst… det bedste fra billedkunstnetværket

Skoleåret 20/21 har stået i coronaens tegn og omvæltningerne har været mange og hyppige. Hvis du har misset en perle eller to på folkeskolen.dk/billedkunst, er det fuldt forståeligt. Derfor har vi samlet nogle højdepunkter fra det forgangne skoleår til dig her.

0   3

Fik du læst… det bedste fra PLC-netværket

Corona kom, og tiden gik, og måske var der ikke timer nok i døgnet til at følge med her på folkeskolen.dk/PLC. Fortvivl ikke. Vi har samlet forårets bedste artikler og blogindlæg her, så du kan se hvad du er gået glip af. God fornøjelse.

0   4

Fik du læst… det bedste fra billedkunstnetværket

Det har været en mærkelig tid og ingen vil undre sig over det, hvis du har misset en artikel eller to her på folkeskolen.dk/billedkunst. Men vi har været aktive, og her har vi samlet forårets bedste artikler, blogindlæg med mere her. God fornøjelse.

1   9

Ghettoskoleleder om udspil: Obligatorisk daginstitution er en god idé

Marco Damgaard er skoleleder på Tingbjerg Skole, som ligger midt i et af Københavns ghettoområder. Han oplever at det gør en stor forskel for hans elever med ikke vestlig baggrund, om de har gået i børnehave inden skolestart eller ej.

2   751

Forsøg med tværfaglig afgangsprøve vækker skepsis

De faglige foreninger frygter for udvanding af fagene når der i skoleårene 2015/2016 og 2016/2017 gennemføres et forsøg med fælles afgangsprøve i historie, samfundsfag og kristendomskundskab.