Maria Becher Trier

Profilbillede af Maria Becher Trier

Journalist

Fagbladet Folkeskolen

ansat som journalist på Folkeskolen. Ansvarlig for de faglige netværk musik, ernæring og sundhed og børnehaveklassen. Læs mere på www.folkeskolen.dk

6   34

Den danske model er ude af balance

Konflikter på det offentlige arbejdsmarked gavner ofte arbejdsgiverne, fordi de sparer lønkroner, og som lovgivere kan de bestemme rammerne for løn og arbejdsvilkår. Det sætter logikken ved aftalesystemet ud af kraft.

0   971

Odense får talentklasser i musik

Risingskolen og Odense Musikskole etablerer fra næste skoleår en ny 8. klasse for Odense-elever med interesse for musik. 25 elever vil få mulighed for at kombinere deres sidste to år i folkeskolen med minimum to timers musik om dagen.

1   584

Antorini præciserer regler fra skolereformen

Undervisningsministeriet modtager mange henvendelser om usikkerhed af tolkningen af den nye folkeskolereform. Undervisningsministeren præciserer i et brev til kommunerne lovgivningen på områder som skoledagens længde, lektiehjælp og valgfag.

0   2402

Folkeskolen.dk går på ferie i morgen kl. 15

Det er ved at være sidste chance, hvis du er på vej med et indlæg i folkeskolen.dk-debatten. Som vanligt holder folkeskolen.dk's netdebat sommerlukket - det gælder både kommentarer, blogs, indlæg og lærer-til-lærer-artikler. Folkeskolen.dk åbner igen den 4. august.

10   618

KL: Lærernes arbejde er ikke som andre kommunalt ansattes

Lærerne arbejder kun fra skolen, og arbejdstiden tilrettelægges sammen med skolelederen, lyder KL's ønsker til lærernes arbejdstidsaftale. Men hvor mange andre kommunalt ansattes arbejde er planlagt i en månedsnorm, skal lærernes være planlagt i en årsnorm. Lærerne har ikke som andre samme belastning hele året, lyder KL's begrundelse.