Pernille Aisinger

Profilbillede af Pernille Aisinger

Journalist

Fagbladet Folkeskolen

Email: pai@folkeskolen.dk Journalist på Fagbladet Folkeskolen siden 2006. Stofområder: Pædagogik/didaktik, forskning, efteruddannelse, andre faggrupper, karakterer, kultur i skolen Tovholder for de faglige netværk Håndværk & design og Dansk Baggrund: Cand. comm. i journalistik og litteraturvidenskab fra RUC. Modtaget Anders Bording Prisens Plakette 2001 'For grundig research og veldokumenteret artikelserie om unge læreres vilkår og flugten fra faget - som afsæt for en offentlig debat'. Redaktør af ernærings-og husholdningsøkonomernes fagblad Formidl fra 2005-2006. Vikarierende redaktør af månedsmagasinet Undervisere 2011. Tv-produktioner, "Skolebænken", i samarbejde med DK4, 2011.

0   2

God jul og godt nytår til alle billedkunstlærere

Så er det lige ved at være tid til at lukke alt ned - både i skolerne og her på redaktionen. Som tovholder på netværket for billedkunst vil jeg ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

0   6

God jul og godt nytår til alle tysk og fransk-lærere

Så er det lige ved at være tid til at lukke alt ned - både i skolerne og her på redaktionen. Som tovholder på netværket for tysk og fransk vil jeg ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

0   757

På kursus med sløjd-eksperterne

Som journalist med fingrene plantet i tastaturet til daglig, var det en stor fornøjelse at få savsmuld under neglene i et rum fuld af kompetente og hjælpsomme sløjdlærere på fredagens Sjællandsstævne. To grundlæggende iagttagelser: Sløjd giver taktil glæde og luft til kreativiteten og de små grå. Men det kræver tid!

0   485

Folkeskolen.dk inviterer lærerne til at skrive

Har du lyst til at være lockout-reporter for en dag? Folkeskolen.dk inviterer nu lærere over hele landet til at skrive nyheder om aktionerne fra deres lokalområde. Hver dag bringer vi tre nyheder fra lærernes hånd på forsiden af folkeskolen.dk.

1   796

Kunstkritiker: Billedkunst skal have mere plads i skolen

På trods af, at regeringen og erhvervslivet har ambitioner om mere innovativ og kreativ arbejdskraft, bliver folkeskolens kreative fag nedprioriteret, lyder det fra Weekendavisens kunstkritiker Lisbeth Bonde. Hun opfordrer Antorini til at opprioritere billedkunst, drama og dans i skolen.